Hírarchívum - 2020. július

Hivatalosan is bemutatkozott a Far Cry 6

A héten lényegében minden kiszivárgott a Far Cry legújabb részéről, az imént azonban a Ubisoft formálisan is lerántotta a leplet a játékról. Lássuk, hogyan brillírozik Giancarlo Esposito a főgonosz szerepében!

Októberben jön a Watch Dogs Legion

A Watch Dogs Legion bemutatójával indított a Ubisoft Forward műsora, ahol egyúttal a játék napra pontos megjelenési dátumáról is lerántották a leplet a készítők. Már nem kell sokat várnunk rá!

Itt nézhetitek vissza a Ubisoft Forwardot!

Ma este 21 órakor veszi kezdetét a Ubisoft livestreamje, ahol a francia kiadó egyéb meglepetések mellett olyan címekkel készül, mint például az Assassin's Creed: Valhalla, a Far Cry 6 vagy a Watch Dogs Legion.

Bemutatkozott a Godfall PS5-ös borítóképe is

Miután a héten a Sony leleplezte az Insomniac Games konyhájában készülő Spider-Man: Miles Morales borítóját, a Gearbox is kedvet kapott, és ők is megvillantották, hogy milyen dobozképpel keressük a Godfallt a boltok polcain.

Nem lesz a Game Pass része a Cyberpunk 2077

Egy Twitteren elindult pletyka miatt kellett tisztáznia a helyzetet a CD Projekt RED-nek, nem lesz az Xbox Game Pass kínálatában benne a cyberpunk RPG - legalábbis a novemberi rajtkor biztosan.

Brutális Tomb Raider-kollekció érkezhet hamarosan

Egy igencsak beszédes kép került fel az internetre, ami arról árulkodik, hogy Lara Croft egy generációkon átívelő játékkollekciót kaphat még az idei nyár végén. A kiadó már a címet is levédette.

Lebukott az Assassin's Creed: Valhalla premierje?

Az elmúlt napokban annyit szivárgott az Assassin's Creed: Valhalla, hogyha így folytatja tovább, akkor nem marad semmi, amivel az esti műsorban meg tudna lepni minket a Ubisoft. Ezúttal lehet, hogy a megjelenési dátum derült ki idő előtt.

Autentikus trailert kapott a Ghost of Tsushima

Kevesebb, mint egy hét van hátra a PlayStation 4 egyik legnagyobb 2020-as exkluzív játéka, a Ghost of Tsushima megjelenéséig, amihez most egy japán nyelvű trailer érkezett, hogy még nehezebb legyen kibírni a várakozást.

Itt nézhetitek vissza a Devolver Directet

Az idei évet sem hagyhatta ki a Devolver Digital, újabb játékshow-val állt elő, amely az őrült figurái révén kicsit viccet csinál a digitális expókból. Ismert és most bejelentett címekkel jelentkeztek, plusz egy sajátosan hibbant, ingyenes játékkal is.

Bejelentették az EA Sports UFC 4-et

Bemutatkozott az EA Sports UFC 4, amely a sorozat korábbi részeihez képest újraszabott karriermódot, új pályákat és izgalmas, csontrepesztő bunyókat ígér. A megjelenés ráadásul nincs is olyan messze.