Közel tíz évvel a kultikus negyedik rész után megérkezett a Persona-sorozat folytatása, melyet ezúttal is az Atlus hozott össze. A címre megérte várni, nagy eséllyel évekig nem lesz kihívója a stíluson belül.

Superman elbukott, a világnak viszont újabb veszedelemmel kell szembenéznie. Az Injustice 2-ben szupergonoszok lépnek szövetségre, hogy átvegyék a hatalmat a Földön - Gotham városa fölött pedig újra megjelenik a Batman-jel.

Aggodalomra semmi ok, a Quake Champions minden modernizálás ellenére ugyanazt a vegytiszta Quake-élményt kínálja, amiért gyerekkorunkban megérte LAN-partykra járni és teljes hétvégéket végiglövöldözni.

Látszólag Morgan Yu a Talos I-en történtek egyetlen túlélője. A bökkenő csak az, hogy főhősünknek fogalma sincs, mi folyik az űrállomáson, így nincs más választásunk, ki kell derítenünk, hol is ment félre a typhonokon végzett kísérlet.

Edith Finch egy norvég felmenőkkel bíró 17 éves lány, aki visszatér az üresen álló szülői birtokra. Családja három generáció óta élt az Államokban, de már mindenki meghalt – Edithet kivéve. Vajon milyen átok ül a famílián?

Langermannék egy Jane Doe nevű meggyilkolt lány ügyében nyomoznak. Útjuk Arizonába vezet, ahol nem sokkal később rájönnek, hogy életük legnagyobb hibáját követték el, amikor felszálltak arra a bizonyos helikopterre.

Ha minden igaz, akkor több évnyi fejlesztés után idén végre megjelenik a kelta mitológiából nagy kanállal merítő Hellblade: Senua’s Sacrifice, amiben az elme rémálmait is lehetőségünk lesz majd felfedezni.

Az Infinity motoros szerepjátékok felújítási hulláma elérte a Planescape: Torment nevű klasszikust, így visszarepültünk az 1999-es aranykorba. A ráncfelvarrás tökéletes lehetőség elmerülni a legendában!

Leszerelt tömegpusztító fegyvereket készülnek ellopni terroristák egy volt szovjet laktanyából a román-ukrán határnál, miközben Grúziában szeparatisták támadják az összeomlás szélére sodort kormány megmaradt hatalmát.

Néha szembe jön egy-egy játék, amely mellbevágóan rossz. Ilyen a Blitzkrieg 3 is. A Nival Interactive úgy döntött, felmelegíti a második világháborús RTS-sorozatot, a visszatérés azonban nem tűnik zökkenőmentesnek.

Advertisement