Midnight Fight Express teszt

Kicsit megkésve ugyan, de hozzánk is befutott a Midnight Fight Express járata, amiben egy amnéziás hőst irányítva, egyetlen éjszaka alatt kell keresztülverekednünk magunkat az alvilágon oda és vissza.

Cyberpunk, D&D, kártyacsata és Geralt – interjú a Tuan Könyvkiadó szerepjátékos terveiről

Massár Mátyás és Birkás Barnabás Ábel jóvoltából bepillantást nyerhetünk a Cyberpunk RED mellett a Castle Falkensteint is kiadó Tuan szerepjátékokkal kapcsolatos terveibe.

Broken Pieces teszt

Elise zavarodottan sétál át a félelmetes járaton, miközben a többieket keresi, akik az előbb még ott álltak mellette. Egy szempillantás alatt eltűnt mindenki, és egy ismeretlen világban találta magát, egyedül a sötétben. Vagy mégsem?

NBA 2K23 teszt

Az évente újra és újra kiadott sportjátékok tengerében nehéz kiszúrni a valódi gyöngyszemeket. Az NBA 2K23 sem hibátlan, de mégis Michael Jordan könnyed eleganciájával ugrik ki a saját ligája soraiból.

Beacon Pines teszt

A Hiding Spot apró csapatának alkotása egy kedves kis mesének tűnik, azonban amint elkezdjük feltárni Beacon Pines rejtélyeit, az események hamar izgalmas fordulatot vesznek.

Elbukó bajnokok - kiváló, ám rosszul fogyó játékok (2. rész)

Túlságosan ambiciózus RPG, az egyediségére ráfázó remek, egy hírhedten peches stúdió és a LucasArts hattyúdala: egytől egyig igazolják, hogy a tehetség és a siker sajnos egyáltalán nem járnak kart karba öltve.

Kirby's Dream Buffet teszt

Mindenki kedvenc rózsaszín gömböce váratlanul ismét visszatért a Switch képernyőjére, ahol ezúttal gyümölcsökkel, édességekkel, foghíjas koncepcióval és gyenge teljesítménnyel próbál a Fall Guys babérjaira törni.

MultiVersus teszt

A Warner Bros. egymásnak eresztette a tulajdonában lévő összes film, sorozat és rajzfilm hősét, hogy méltó kihívót állítson a Super Smash Bros. elé. Nem gondoltuk volna, hogy ilyen fantasztikusan fog elsülni a dolog!

Trail Out teszt

Hatalmas ütközések, hangos robbanások és őrületes sebesség. Ez a Trail Out, amiben egy egykori kaszkadőrt irányítva kell a csúcsra jutnunk, lehetőleg úgy, hogy közben minden ellenfelünket a roncstelepre katapultáljuk.

A Tale of Paper: Refolded teszt

Ha az A Tale of Paper cím ismerősen cseng, az nem a véletlen műve, hiszen a három spanyol fejlesztő által megálmodott origamis kaland már 2020 őszén megjelent, igaz, akkor még csak kizárólag PlayStation 4-re.