Sniper Elite 5 teszt

Észak-Afrika és Itália után a megszállás alatt álló Franciaországba tart a világ legfélelmetesebb mesterlövésze. A Sniper Elite-sorozat ötödik része komoly ambíciókkal tért vissza, de vajon tényleg érdemes volt rá várni?

Roller Champions próbakör

Holnap kezdődnek a Roller Champions őrült görkorcsolyaversenyei! Az utolsó pillanatban esélyünk nyílt tenni vele még egy próbát, mielőtt a kapuk megnyílnának a nagyközönség előtt.

Dolmen teszt

Manapság már boldog-boldogtalan soulslike-játékot fejleszt, de csak nagyon keveseknek sikerül felnőniük azokhoz a címekhez, amik anno útjára indították ezt a meglehetősen egyedi és őrületesen kemény kihívásokkal operáló műfajt.

Achilles - Legends Untold próbakör

A korábban már egyszer bétázó Achilles – Legends Untold korai hozzáférésbe lépett, és bár a téma, valamint a megközelítés több, mint ígéretes, játékélmény szempontjából bőven lesz még hová fejlődni.

A nyilvános kivégzéstől a lelkifröccsig – a csalók legötletesebb büntetései a játékokban

Vetkőzés helyett felrobbanó Lara, átvert trükközők és a tehénbőr-nepperkedés árnyoldalai: néha határozottan megéri tisztességesnek maradni.

Rogue Legacy 2 teszt

A modern roguelike egyik első nagy úttörője, a Rogue Legacy végre megkapta a folytatását. Mi is megmásztuk a nem mindennapi hősök családfáját, hogy megtudjuk, hogyan sikerült a nagy visszatérés.

Trek to Yomi teszt

A Leonard Menchiari és a Flying Wild Hog szakijai egy különleges hőseposzra hívnak meg minket, mely során Hiroki életének sorsfordító eseményét úgy élhetjük át, mintha egy Kuroszava-film fölött vettük volna át az irányítást.

Dune: Spice Wars próbakör

Early Accessben ugyan, de megjelent a Dune-univerzum legfrissebb képviselője. Mivel a legelső jó élményeim egyike éppen a sorozathoz kapcsolható, ráadásul végig követtem az összes játékot, kaptam az alkalmon.

Crowns and Pawns: Kingdom of Deceit teszt

A litván székhelyű Tag of Joy első kalandjátékával meginvitál bennünket magukhoz, egész pontosan a fővárosba, Vilniusba, hogy ott egy minden ízében klasszikus point & click élményben legyen részünk.

Best Month Ever! teszt

Mit tennél, ha egy nap kiderülne, hogy már nincs sok hátra? Elindulnál a nagyvilágba, és kihasználnád azt a keveset, ami megadatik, vagy magadba roskadnál, és remegve várnád az utolsó pillanatokat a szobád sötétjében?