Darkest Dungeon II teszt (PS5)

A Darkest Dungeon II játékmenete ugyan teljesen megváltozott az első részhez képest, annyi viszont bizonyos, hogy a sötét, rémálomszerű világában barangolni legalább annyira szórakoztató konzolokon, mint PC-n.

Été teszt

Mi lenne, ha a művészetről és művészekről úgy beszélnénk, ahogy megérdemlik? Hogy a depressziós zenész, az alkoholista író, és a fülét levágó festő helyett azt éltetnénk, amit a műveik adnak nekünk?

Nintendo World Championships: NES Edition

Váratlan helyről érkezett a legújabb speedrun szponzor, hiszen ezúttal maga a Nintendo karolta fel játékainak leggyorsabb végigjátszását – igaz, ezt csak kontrollált körülmények között, pár másodperces kihívásokra osztva, egy tucat NES-játékkal képzelik el.

2024 nyári MondoCon beszámoló

Idén nyáron is összejöttek a japán kultúra kedvelői, így aztán rengeteg színes programon vehetett részt aki kilátogatott a 2024-es nyári MondoCon-ra, és természetesen a szuper cosplayerekből sem volt hiány.

SCHiM teszt

A SCHiM már az első pillanatban elvarázsolja az embert az elképesztően gyönyörű, absztrakt látványvilágával, a valódi csoda azonban akkor kezdődik el, amikor végre irányításunk alá vehetjük a címszereplő árnyéklények egyikét.

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess teszt

Meglepő játékot készített el a Capcom, ami egy kihívásokkal teli kaland és egyben egy stíluskavalkád is, ami mindent elkövet, hogy az enyhén repetitív játékmenet ne érződjön annak.

The Legend of Heroes: Trails through Daybreak teszt

Idén ünnepli huszadik születésnapját a Trails-franchise, amit hazájában új történetszálának harmadik felvonásával, nyugaton pedig annak kezdetével ünnepel, veteránokat és újoncokat egyaránt egy új kalandra invitálva.

Downward: Enhanced Edition teszt

Nem könnyű dolog olyan belső nézetes parkour játékot készíteni, amit még élvezni is lehet. Kiváltképp, ha az alkotás többi aspektusa is erre az elemre támaszkodik ahelyett, hogy támogatná azt.

Zenless Zone Zero teszt

A világvégét nem feltétlen egy színekben, stílusban és könnyű kalandokban bővelkedő kavalkádnak gondolná az ember, de a Genshin Impact és a Honkai Star Rail fejlesztői ismét igyekeznek kitörni az elvárások és a megszokások börtönéből.

A Twisted Path to Renown próbakör

Nincs mit szépíteni, a korai hozzáférésben megjelent A Twisted Path to Renown tulajdonképpen egy vadnyugati miliőbe oltott Escape from Tarkov, aminek sajnos egyetlen valamirevaló pozitívuma ennyiben ki is merül.