Jonathan Reid nem akart vámpír lenni, hiszen a gyógyításra esküdött fel. A férfi komoly morális döntések előtt áll - elszabadítja a benne rejlő fenevadat, vagy továbbra is folytatja a praktizálást. A vért nem adják önként a halandók.

Megújult a MotoGP. A gyorsaságimotoros-világbajnokság hivatalos játéka idén már az Unreal Engine 4 segítségével dübörög tovább, de javult benne a motorérzet, és felvonultat több olyan újdonságot is, amit régóta hiányoltunk.

A Sony bezárta a Driveclub és a Motorstorm játékokat fejlesztő Evolution Studiost, a srácok viszont nem adták fel, nem széledtek szét. Átigazoltak a Codemastershez, és kijöttek egy olyan autóversennyel, amit mindig is meg akartak csinálni!

Számtalan példa volt arra, hogy egy stúdió túl magasra tette a lécet maga előtt, amit persze nem is tudott megugrani. A pokol még soha nem volt olyan rémisztő, mint ahogy az Agonyban láttuk, csak éppen a játékmenet futott vakvágányra.

Méltatlanul hanyagolt sportág tért vissza konzolokra és számítógépekre. A Tennis World Tour nem ér fel a Top Spin- és Virtua Tennis-sorozatok szintjére, viszont legalább itt van. Hét év után újra versenybe szállhatunk!

A Dark Soulst már számtalanszor dicsértük nektek, azonban a trilógia nyitódarabja mindeddig elkerülte a jelenlegi generációs konzolokat. Most végre az őt megillető figyelemben részesülhet a From Software alkotása.

Amerika egy játszótér. Tökéletes tengerpartok, fenséges hegyek, élénk városok. Mindezt pedig egy teljes hétvégén át élvezhettük a The Crew 2 zárt bétájában, amit lehetetlen volt letenni.

A Beamdog D&D szerepjáték-felújítási hulláma a Neverwinter Nightsot is elérte, a végeredmény pedig esetünkben felemás - kevés az újítás, cserébe fontos területeken történt előrelépés. Feltámadt a multi!

A Nintendo harmadszor is nekifut a Zelda és a Dynasty Warriors szerelemgyerekének. A tömeghentre fókuszáló anyag minden földi jóval megpakolva és felturbózott grafikával vette be a Switchet.

A Harebrained Schemes a Shadowrun után a BattleTech-széria taktikai és stratégiai részét igyekszik feltámasztani, a végeredményre pedig egy gyakorlott nekromanta is elismeréssel csettintene!