Mortal Kombat 1 teszt

Három évtizedig a köztudatban maradni a verekedős játékok porondján nem kis feladat. A NetherRealm viszont volt olyan bátor, hogy nyomott egy resetgombot a szérián, mindent újrakezdett a Mortal Kombat 1-ben.

Witchfire próbakör

A Painkiller egykori fejlesztőiből alakult The Astronauts csapata ismét megpróbálja felrázni a belsőnézetes lövöldék világát, azonban, aki a karóvetős kultjátékhoz hasonló pörgést vár, az ezúttal lehet, hogy csalódni fog.

Resident Evil 4 - Separate Ways DLC teszt

A tavasszal megjelent Resident Evil 4-remake DLC formájában folytatódik: a rajongók számára már ismerős, Separate Ways című játékmódot dolgozták át egy teljes kampánnyá a fejlesztők.

Goodbye Volcano High teszt

A Goodbye Volcano High részben egy vizuális novella, részben egy ritmusjáték, részben pedig egy interaktív film, melynek középpontjában a felnőtté válás áll. A baj csak az, hogy egyik területen sem állja meg a helyét...

A legjobb ASUS cincogók, amikkel senki sem lőhet mellé

Gaming egerünk kiválasztását nem szabad a véletlenre bízni, hiszen nem kisebb feladat hárul rá, minthogy virtuálisan meghosszabbított kezünkként rögtön véghez vigye a gondolatainkban megszületett mozdulatokat. Most összeszedtük az ASUS legjobbjait!

Daymare: 1994 - Sandcastle teszt

Az olasz illetőségű Invader Studios anno mert nagyot álmodni, hiszen első projektjükkel rögtön belenyúltak volna a tutiba, azonban az eredeti Resident Evil 2 újragondolásra tett kísérletüket a Capcom érthető okokból megvétózta.

Baldur's Gate III - PS5 teszt

Egy hónappal a PC-s megjelenés után PlayStation 5-re is ellátogatott a Baldur's Gate III, és mivel minden idők egyik legjobb CRPG-jéről beszélünk, persze, hogy a Sony konzolján is megnéztük milyen a D20-at dobálni.

Lies of P teszt

Az egykoron virágzó Krat városa mára már csak árnyéka önmagának, utcáit ellepte a vértől és olajtól bűzlő mocsok, az a pár szerencsétlen pedig, aki életben maradt, csak egy kisfiúban bízhat, aki össze-vissza hazudozik.

The Crew Motorfest teszt

A The Crew maga mögött hagyta a kontinentális Egyesült Államokat és Hawaii felé vette az irányt. A kisebb, fókuszáltabb, de jóval karakteresebb új rész egy nagyszerű, üde színfolt lett a versenyjátékok piacán.

ASUS ház és alaplap ajánló: Itt a kábeldzsungel vége!

A saját építésű PC-knél rengeteg szempontra kell odafigyelni az optimális ház kiválasztása során: fontos a jó szellőzés, a rugalmas beépítési lehetőségek, figyelni kell az alkatrészek kompatibilitásra és az sem árt, ha mindez még jól is néz ki. Most mutatunk egy kombót, ahol minden klappol!