Tavaly búcsút intettünk az Uncharted-sorozat karizmatikus fenegyerekének, Nathan Drake-nek. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ne lenne még kraft a szériában. A The Lost Legacy a jól ismert tolvajra, Chloe Frazierre és örökségére fókuszál.

Mocsoktól rohadó, összetört autók száguldanak a kihalt fatelep betonján, valahol az amerikai hegyekben. Sofőrjeik megszállottan visítanak, és szorítják le egymást: harcolniuk kell, és csak a legjobb győzhet.

A PlatinumGames játékai mindig kitűntek a többi cím közül egyediségükkel, ez alól pedig a NieR: Automata sem kivétel. A robotos, posztapokaliptikus világban játszódó folytatás szerencsére csak nyomokban emlékeztet elődjére.

A birodalom romokban. Hyrule csodálatos tájait gonosz erők uralják, egy ősi ellenség tért vissza, elpusztítva azt, amit évezredekig építettünk. De felébredt egy hős, egy fiatal fiú is, aki megváltoztathat mindent.

A Ubisoft szintet lépne a nyitott világú játékokkal, a kísérletezés alanyának pedig a Ghost Recont választotta. Habár Bolívia kipucolásába bele lehet feledkezni, a váltás mégsem sikerült zökkenőmentesen.

2185-ben az emberiség túllépett addigi határain. A Marson talált idegen technológia új kapukat nyitott az űrutazásban, és míg egyesek a Tejútrendszer feltérképezésén kezdtek dolgozni, addig mások ennél is messzebbre indultak.

Megépíthetjük álmaink városát, tűzoltósággal, repülőtérrel, sárkányokkal és kalózhajókkal. A LEGO Worlds megérkezett, a képzelőerőnknek pedig most már tényleg semmi nem szabhat határt.

Tizenhét év sok idő, de soha sem késő váltani. A Guerrilla Games fejében is ez járt, amikor a Killzone-sorozat után egy teljesen új IP-vel jelentkezett, a Horizon: Zero Dawn ráadásul a nyitott világú akciójátékok új viszonyítási alapja lett.

Apró távirányítós autók száguldoznak az íróasztalon, tűzijátékokat szórva, üdítős dobozokat borogatva egymásra. A ReVolt és a Micro Machines megvolt? Ha őket bírtad, akkor a Table Top Racing is be fog jönni!

Megérkezett a legendás Planescape: Torment szellemi örököse, és pont annyira lenyűgöző, mint anno az előd. A klasszikus szerepjátékok tényleg visszatértek, megkaptuk az eddigi legerősebb versenyzőt!