Egy brit titkos ügynök és egy amerikai katona története zárja a Wolfenstein II: The New Colossus négyrészes DLC-csomagjának alternatív eseményszálait. A helyszín és az időszak változatlan, a kalandok viszont újak!

Azok a legjobb Pókember-történetek, amelyekben Peter Parker civil életének és maszkos alteregójának világa ütközik egymással, ezzel nem kevés fejtörést okozva hősünknek. Összeszedtük, hogyan is képzeli ezt el az Insomniac Games.

Róka úr fura fickó. Miközben kockás öltönyében feszít és konyakot kortyol, arra buzdítja a baráti társaságunkat, hogy mindenféle minijátékban győzzük le egymást - nem mindig tisztességes eszközökkel. Megérkezett az új PlayLink-játék.

A legutóbbi rész után több mint tizenöt évvel később folytatódik az első generációs PlayStation-korszak klasszikus akció-kalandsorozata. Furcsa feltámadás ez: a nosztalgiafaktor megvan, de a felfrissült játékmenet nem az igazi.

Négy évet vártunk az új Scribblenauts-játékra: az új részben kicsit félretették a fejtörőket, hogy egy igazi partijáték születhessen meg Showdown alcímmel. Ezúttal a kreativitásunk mellett gyors reflexekre is szükségünk lesz.

A Q.U.B.E. világában semmi sem az, aminek látszik. Amikor Dr. Amelia Cross magához tér, fogalma sincs róla, hogy hol ébredt. Végül kiderül, nem vagyunk egyedül, Dr. Emma Sutcliffe tanácsai pedig remek útravalók lesznek a kaland során.

Már felszáradt az olümposzi istenek vére. A spártai nem kímélte apját, Zeuszt sem, így a családon belüli erőszakról tudna mit mesélni. Ám öregkorára fordult a kocka, gyakorolhatja az atyai gondoskodást. Kezünk között Kratos legújabb kalandja.

Visszatért mindenki kedvenc gömböce, aki képes elszipkázni ellenfelei képességeit. A Switch könnyed first-party címében Kirby nem hagyta otthon barátait sem, és csapatban még a harcok is élvezetesebbek!

A Snowhound Games első (nagyképernyős) játékát túlzás lenne a Darkest Dungeon az űrbéli kiadásának titulálni, de közben mégsem járunk messze az igazságtól. Roguelike taktikai RPG-t teszteltünk, kártyás ütközetekkel!

A négyfős online co-op móka előző része egy Warhammer-bőrbe bújtatott, korrekt iparosmunka benyomását keltette, a második rész viszont kétségkívül a nagyokkal játszik egy ligában - az árcédulát nem számítva.