A korábbi évekhez hasonlóan tavaly is megszavaztattuk vetelek az elmúlt tizenkét hónap legjobb játékait. Tizenöt kategóriában kerestük a legnépszerűbb címeket, lássuk, hogy mire jutottatok!

A God of War-sorozat tündöklését kizárólag a PlayStation-tulajok élhették át, legalábbis eddig, hiszen most végre a PC-s játékosok is becsatlakozhatnak Kratos bosszúhadjáratába, méghozzá rögtön a széria talán eddigi legjobb darabjával.

Már javában tart az olvasói Év játéka-szavazásunk kiértékelése, ám mielőtt az eredményeket ismertetnénk, nézzük meg, hogy melyek voltak a Gamekapocs-szerkesztőség kedvencei a tavalyi év játékterméséből!

Hiába éljük a remasterek és remake-ek korát, még mindig kifejezetten meglepő, amikor egy régebbi címhez teljesen új tartalom érkezik az évek múltán. A 2012-es Amalur 2020-as felújításával végre helyre került a játék, és most kiegészítőt kapott!

A Century: Age of Ashes multiplayer dogfightokat ígér, amiket sárkányok hátán vívhatunk meg. A játékélmény a helyén van, a free-to-play modell működik, de sokkal több tartalmat is elbírna annál a játék, mint ami jelenleg benne van.

Lincoln, vámpír, Mikulás. Mi a közös bennük? Mindegyiküket újra láthatjuk a Sam & Max: Beyond Time and Space remasterelt változatában, a Skunkape Games jóvoltából. Lássuk, hogyan forgatja fel a világunkat ismét az antropomorf páros!

„Minden állat egyenlő” – ezzel a felirattal indít a Monokel csapatának első játéka, de amint elindulunk a nagy kalandra, rögtön világossá válik: ahogy a valóságban, úgy itt is vannak egyenlők és még egyenlőbbek.

Bolygója megmentése sosem egyszerű feladata egy hősnek. Se földön, se vízen, se egy világokat elnyelő fekete lyuk peremén. A Heart Machine alkotógárdája pedig gondoskodott arról, hogy második játékukkal mi is átéljük ezt a terhet.

Legendák keringenek egy kis faluról, mely minden római támadást felőröl, ezt a legendát pedig a Microids kiadó és a Mr. Nutz Studio (nem, komolyan ez a nevük) közösen tervezte életben tartani. Hogy mekkora sikerrel, nos...

A mobiljátékokon edződött Fishlabs egy elképesztően látványos űrrepülős játékkal lepett meg bennünket. És habár a Chorus sötét tónusú univerzumával nem békültünk ki teljesen, a pörgős akciótól hamar elállt a lélegzetünk.