A kémek lefontosabb erénye a türelem; képesnek kell lenniük kivárni a megfelelő alkalmat, hogy a megfelelő helyen és a megfelelő időben húzzák meg a ravaszt. A Phantom Doctrine éppen ezért realisztikus: rengeteg türelem kell hozzá…

A 2017-ben indult Black Clover anime alapján készített Overwatch-szerű, hősökre épülő multis játékot a Bandai Namco. Az ötlet papíron jól hangzik, de sajnos a megvalósítás elég gyenge lett.

Partijáték-gyűjtemény csúcsra járatva – valahogy így foglalhatjuk össze a Mario Party-sorozat első, kimondottan Switchre készített részét. Többen játszva egyértelműen a műfaj éllovasa, ám a minősége nem mindig egyenletes.

A Yakuza-csapatnak jutott a megtiszteltetés, ők készíthették el a legújabb Fist of the North Star-adaptációt. A srácok nem is hazudtolták meg magukat: egy Yakuza-játékkal rukkoltak elő, csak épp Fist of the North Star-stílusban.

A Ubisoft és a SpectreVision alkotása Elijah Wood neve miatt ugyan széles közönség figyelmét kelthette fel, ám maga a játék semmi esetre sem kíván megfelelni mindenki számára. Igazi réteghorrorral van dolgunk.

Ha battle royale-játékról beszélünk, akkor mindenki kapásból a PUBG-Fortnite párosára gondol, és ez a Last Tide megjelenése után sem fog változni. Mégis, a Depth alkotóinak sikerült valami egyedivel felkavarnia a vizet a műfajon belül.

A Dakar minden idők legnehezebb tereprali-versenye, amely lelkileg és fizikailag is felőrli a pilótákat. Száraz sivatagban, homokdűnék között elakadni nem leányálom, ahogy a szivárgó olaj sem egy jó előjel. Üdv, a dél-amerikai valóságban!

Idén újabb fontos licencet bukott a Konami az Electronic Artscal szemben, a kiadó mégsem tett meg mindent, hogy magához édesgesse a focirajongókat. Fellelhető némi evolució, de a radikális változások ezúttal teljesen elmaradtak.

A Post Scriptum leginkább egy olyan piramishoz hasonlítható, melyet a tervezői a csúcsától fogva kezdtek el építeni lefelé haladva úgy, hogy az alapjait majd később próbálják benyomorgatni a már elkészült részek alá. Nyilván sikertelenül.

Adott egy második világháborúra hajazó konfliktus, ahol taktikai küzdelmet vívnak a nagy szemű anime szereplők. A körökre osztott csaták keverednek némi külső nézetes akcióval – ez csak a Valkyria Chronicles lehet!