Hírarchívum - 2011. március

Elemzők: szép idők várnak a Microsoftra

Jó irányba mennek a Microsoft dolgai, ebben látszólag egyetértenek a játékipari elemzők. Az Xbox 360 hónapról hónapra megdönti a Wii eladásait, a Kinect pedig lazán lejátssza a Move-ot, ha a konzolokkal együtt történő értékesítéseket nézzük. Az is nyilvánvaló: itt az ideje, hogy bemutatkozzon a Wii 2.

Befutott a Cars 2 első előzetese

Nekünk már az első Verdák után is hatalmas "WTF?" felirat villogott a szemünk előtt: beszélő autók? Persze a Pixart pontosan ezért szeretjük, mert még ezeket a karaktereket is tökéletesen fel tudják személyiséggel ruházni, így a folytatásra is kíváncsiak vagyunk. A játékadaptáció trailere következik.

Folytatódhat a Shadow Complex

A Chair Entertainment kreatív igazgatója szerint folytatódni fog a Shadow Complex, a kérdés már csak az, hogy mikor. Az úriember emellett a tegnap megjelent iPad 2 kapcsán is nyilatkozott: úgy gondolja, hogy az új tablet olyan erős, hogy sokkal több hardcore játék érkezhet rá, mint korábban.

Újabb Red Faction: Armageddon gameplay trailer

A Red Faction: Guerrilla viszonylagos népszerűségéhez valószínűleg az is hozzájárult, hogy nemcsak lőhettünk benne, de a destruktív hajlamainkat is kiélhettük játék közben. A rombolás a folytatásban, az Armageddonban is főszerepet fog kapni, ebből láthatunk egy kis ízelítőt a játék új trailerében.

A Crysis 2-ből sosem elég, újabb trailerek érkeztek

Megérkezett a Crysis 2 legutóbbi, Multiplayer Gameplay Progression című trailersorozatának a harmadik része: ezúttal a játék közben elérhető kihívások, a dögcédulák szerepe és a perkök kerülnek bemutatásra, közel három percben. Ezen kívül befutott a Be Fast című előzetes is.

Látványos trailerrel mutatkozott be a Hawken

Ezért szeretjük a független fejlesztőcsapatokat: nem szövegelnek, hanem dolgoznak, méghozzá rendesen, aminek meg is van az eredménye. A Los Angeles-i Adhesive Games új mechás FPS-e már most remekül fest, ami persze nem csoda, hiszen a harmadik generációs Unreal Engine dübörög alatta.

Büntetésre számíthatnak az ingyen MS ponton élők

A hét közepén a The Tech Gamer egyik fórumozója mutatott meg egy trükköt, amivel a felhasználók ingyen generálhattak maguknak 160 Microsoft Pontos kódokat. A redmondi cég már kijavította a bakit, de így is hatalmas kárt szenvedett az ingyenélők miatt, ezért büntetéssel fenyegetőzik.

Hivatalos: októberben jön a Batman: Arkham City

Többé-kevésbé beigazolódtak a korábbi híresztelések, valóban októberben jelenik a Batman: Arkham Asylum folytatása, az Arkham City, azonban nem a hónap elején, ahogy azt több áruház is megszellőztette. Új képeink is vannak, szerencsére a jobbik fajtából. Csekkoljátok őket!

Még több Case Zero-szerű DLC jöhet a jövőben

A Dead Rising 2 megjelenése előtt letölthetővé vált Case Zero című DLC alaposan meglepte a közönséget, sőt talán magát a Capcomot is. A kiegészítő ugyanis a megszokottal ellentétben nemcsak néhány új pályát és érdekességet, hanem egy rövidített teljes játékot takart.

HWSW: Androidban élre állt a Telenor

Az elmúlt hónapokban jelentős mértékben bővítette okostelefon-kínálatát a Telenor. A mobilszolgáltató tavaly decemberben karolta fel a Google Android platformját, ma pedig már több androidos készülék szerepel a portfólióban, mint a két riválisnál, írja nagytestvérünk, a HWSW.