Hírarchívum - 2011. március

Total War: Shogun 2 - még több fejlesztői napló

Szeretjük a fejlesztői naplókat, mert beleláthatunk kicsit a játékfejlesztés izgalmas világába. A Shogun 2 készítői pedig tudják ezt, és ontják nekünk ezeket a kis videókat, amikben mindenféle érdekességekről beszélnek. Most újabb két rész érkezett, megtekintésük ajánlott.

Újabb Doom-film készülhet?

Ha azt gondoltad, hogy az első Doom-film eléggé gagyi volt, és remélted, hogy soha többet nem kell hasonlót látnod, akkor elég jó esélyekkel indultál. Az anyag nem szerepelt valami jól a pénztáraknál, így nem volt valószínű, hogy a Universal folytatást készítene. Most úgy néz ki, hogy mégis.

Kimarad a Saints Row 3-ból a multiplayer

A Game Informer magazin jóvoltából kiszivárogtak az első konkrét információk a Saints Row: The Thirdről. A játékban ezúttal nem lesz multiplayer, kapunk animációgyorsító gombokat, és egy nagyon ütős kütyüt is, amivel távirányíthatóvá válnak az autók, a repülők és a tankok.

Homefront - kiszivárgott a játék, 5 órás a kampány

Volt mit fényeznie David Votypkának, a Kaos Studios kreatív igazgatójának, miután az elmúlt napokban két olyan hír is napvilágot látott, aminek valószínűleg nem igazán örülhettek a cégen belül: a Homefront ugyan csak a jövő héten jelenik meg, de a játék már most letölthető, és állítólag a kampány is baromi rövid lett.

Mortal Kombat - a küzdelem folytatódik

The Kombat Kontinues címmel jelent meg a Mortal Kombat legújabb előzetese. A videót a PlayStation Plus előfizetők számára már elérhető demóban mutatták be, ezért nem véletlen, hogy többek között Kratos is megmutatja magát benne. Kitartás: szűk másfél hónap, és itt a játék!

Battlefield: Heroes - túl a hétmillión

Bár a Battlefield: Heroes és a Need for Speed World úton-útfélen megkapják a maguk kritikáját, az Electronic Arts nem panaszkodhat, elvégre mikrotranzakciókkal operáló játékaik népes rajongótábornak örülhetnek. A Battlefield: Heroes az imént lépte át a hétmilliós küszöböt.

1000 fős FPS-sel hódítana egy svéd fejlesztőcég

A svéd Pikkotekk egyelőre világrekord-kísérletnek szánja új, böngészőben futtatható FPS-ét, amelyben akár 1000 játékos is összemérhetné az erejét. A hangsúly természetesen nem magán a játékon van, hanem a mögötte meghúzódó hálózati rendszeren, amely a mobil adótornyok mintájára működne.

Már játszható a Blizzard új MMO-ja

Jól haladnak a Titan munkacímet viselő MMO munkálatai a Blizzardnál, ezt a cég ügyvezető igazgatójának nyilatkozatából szűrhetjük le: a játék már játszható állapotban van, igaz, a megjelenésére még sokat kell várni. A Blizzard 20 év múlva is számít a Titan sikerére.

Uncharted 3 - videón és képeken az új főgonosz

A Sony és a Naughty Dog bemutatta az Uncharted 3: Drake's Deception új főgonoszát: a rosszfiú ezúttal paradox módon nő lesz, méghozzá annak a titkos társaságnak a feje, amelyik I. Erzsébet uralkodása idején alakult meg. Képek és egy videó is érkezett a hölgyeményről, nézzétek meg!

Augusztus végén jön az új Deus Ex

Az Eidos Montreal bejelentette a Deus Ex: Human Revolution végleges megjelenési dátumát. A sorozat előzményeit feldolgozó epizód a nyár végén érkezik, s bár rengeteget fejlődött az első játékhoz képest, a fejlesztők szerint igyekeztek hűek maradni a Deus Ex szellemiségéhez.