Hírarchívum - 2011. július

Biztosan lesz SSX demó

Az EA túlélési ösztöneinket is próbára tevő snowboardos játéka, az SSX biztosan kap kipróbálható változatot is, még a jövő év elején érkező végleges verzió előtt - erősítette meg a játék producere. Reméljük, megtudjuk majd mit jelent az SSX három alappillére: "Versenyezz, trükközz és élj túl!".

Botrányos munkakörülmények a Gameloftnál

A Ubisoft tulajdonában lévő Gameloft aucklandi stúdiójánál törvénybeütköző munkakörülmények mellett foglalkoztatnak alkalmazottakat, erről a csapat egyik volt alkalmazottja számolt be. A Team Bondihoz hasonlóan itt is heti 100-120 órákat kell dolgozni, extra fizetés nélkül természetesen.

AMD: Avatar szintű grafikára képes az új Xbox

Marketingszagú nyilatkozat érkezett az AMD-től, ami a pletykák szerint a következő Xbox grafikus chipjét szállítja majd. Hétfő délután van, most még belefér, ezért essünk túl rajta: a cég szerint az újgenerációs konzol radikális látványjavulást hoz majd, akár Avatar szintű grafikára is képes lehet.

Battlefield 3 - kiszivárgott multis screenshotok

Egy kiválasztott szűk réteg már javában teszteli a Battlefield 3 multiplayerének egyik korai alfaverzióját, még szerencse, hogy akad köztük olyan, aki gondol a nagy várakozásba már megcsömörlött rajongókra is. A hivatalos, feljavított képek mellett ezek már valóban a játék igazi arcát mutatják!

Perel az Activision a ModernWarfare3.com miatt

A Call of Duty kiadója panaszt nyújtott be a ModernWarfare3.com oldal üzemeltetői ellen, miután a kérdéses szájt átírányította a látogatókat a rivális háborús frencsájz, a Battlefield 3 hivatalos oldalára. Az Activision szerint mindez lejáratás, és a fő riválist akarják előnyösebb helyzetbe juttatni.

SW: Galaxies - még ingyen se maradna életben

A LucasArts végre reagált a Star Wars: Galaxies bezárásra vonatkozó híresztelésekre. Mind ők, mind pedig a Sony Online is azon munkálkodik, hogy az MMO teljesen nyitott legyen, mielőtt végleg leállnak a szerverek. Szerintük egy free-to-play modell utána sem lenne életképes. Milyen rossz következtetés!

Emissary of War - ex-Bioware tagok RPG-je

A Bioware-től kivált tagok új szerepjátékon dolgoznak Emissary of War címen, mely kizárólag iOS-re jelenik meg. A Cedar Hill Games célja az, hogy a játékosok teljesen együtt érezzenek a karakterekkel, és számos egyedi funkcióval vértezték fel a játékot - nézd meg a képeket és az első trailert is!

Sokkal több zombi a Dead Rising 2 mellékágában

Nem hinnénk, hogy egy játék nagyszerűségét az ellenfelek száma mutatná meg, a Capcom Vancouver mégis elárulta, hogy a Dead Rising 2 soron következő mellékágában, az Off the Recordban 30 százalékkal több zombit gyilkolhatunk le, mint korábban. Hűha, ez tényleg nem semmi.

Fél óra a Resistance 3 társaságában

A mai trendek azt mutatják, hogy a rajongók érdeklődését pár perces kedvcsinálók nem tudják fenntartani, és egyre több maratoni hosszúságú videó fut be a népszerű címekből. Így esett a Resistance 3-mal is, hiszen az IGN nekiesett az előzetes verziónak és bőszen nyomkodta a Record gombot.

Frissítette megjelenési listáját a Ubisoft

Itt a Gamekapocs berkein belül szeretjük a megjelenési listákat, mert ez mindig azt jelenti, hogy időben le tudunk foglalni egy-egy játékot tesztelésre. A Ubisoft most áttolta nekünk, milyen játékokra számíthatunk még a 2011-es évben, s úgy tűnik, lesznek még nagy címek.