Hírarchívum - 2012. november

Sine Mora - előzetes a PSN-es starthoz

PC és Xbox Live után hamarosan PS3-ra és Vitára is megjelenik a magyar Digital Reality shoot 'em upja, a bitang jól sikerült Sine Mora. Aki nem tudná: a játék címe latinul "késedelem nélkülit" jelent, s így reméljük, hogy a Sony platformjain sem kell számolnunk csúszással. Itt a debüthöz kötött videó.

Ingress - kiterjesztett valóság Google módra

Csak egy olyan tőkeerős és hallatlan energiával rendelkező cég képes feje tetejére állítani az úgynevezett AR-játékokat, mint a Google. A cég kiterjesztett valóságot kínál egy egyszerű androidos telefonnal: ez az Ingress, melyben a gamerek a világ ellenőrzéséért küzdenek.

Befutott a Hitman Absolution launch trailere

Hat év után végre új Hitman-epizód érkezik a dán IO Interactive jóvoltából. A megjelenés már tényleg nincs messze: a jövő héten ballaghatunk el érte a boltba. A start közeledtével napvilágot látott a launch videó, bár a fanok győzködés nélkül is boldogan kicsengetik a játék árát.

Új trailert kapott a Ratchet & Clank: QForce

A Sony új előzetest adott ki a Ratchet & Clank soron következő felvonásáról. Az Európában QForce alcímet viselő játék visszatér a gyökerekhez: a jól ismert játékmenetet és a jól ismert körítést kapjuk meg, de a trendnek megfelelően a tower defense sem fog kimaradni az anyagból.

Terítéken a Family Guy-játék spéci képességei

Jövő héten kerül boltokba az Activision-féle Family Guy-játék, és bár rajongóként szkeptikusak vagyunk a minőségét tekintve, a témaválasztás nagyon bejön, ahogy a játszható karakterek különleges képességei is abszolút hozzák a rajzfilmsorozat beteg színvonalát.

PSN-verziót akartak a felújított Baldur's Gate-ből

A hónap végétől vásárolható meg a Baldur's Gate: Enhanced Edition, ennek apropóján néhány érdekes kulisszatitokra is fény derült: a fejlesztők szerint a Sony is megkereste őket, hogy a PlayStation Networkön is tegye tiszteletét a felújított játék.

Megvan a Deus Ex-film rendezője

A Deadline értesülései szerint a CBS Films megtalálta a megfelelő rendezőt a Deus Ex: Human Revolution filmváltozatának elkészítésére, és az ígéretek szerint a játékhoz maximálisan hű adaptációt kapunk; a direktor maga is nagy rajongója a tavalyi év slágercímének.

Megjelenés előtti traileren a ZombiU

Az Egyesült Államokban vasárnap kerül boltokba a Nintendo újgenerációs játékgépe, ennek apropóján az amerikaiaknak a ZombiU megjelenésére sem kell tovább várniuk. Annak rendje és módja szerint a játék launch trailere is befutott, és kifejezetten hangulatosra sikerült!

Borderlands 2 - bemutatták az új DLC-t

Sok konkrétum nem látott még nem napvilágot a Borderlands 2 új DLC-je kapcsán, de az első látnivalók befutottak, és most már a kiegészítő címe is ismert. Ha követted a játékról szóló pletykákat, aligha ér meglepetésként mindez, a hivatalos bejelentés minden szóbeszédet megerősített.

Göteborgban készül az új Need for Speed

Az EA vadonatúj fejlesztőstúdiót nyitott Svédországban, ami a beszédes Ghost nevet kapta. A csapat a jelek szerint egy eddig be nem jelentett Need for Speeden dolgozik - masszív ambíciók egy frissen alakult kompániától. Az autós cím természetesen a Frostbite 2 engine-t használja.