Hírarchívum - 2015. november

Így landolunk a bolygókon az Elite: Dangerousben

Az új Elite: Dangerous - Horizons-videóban egy új funkció mutatkozik be. Hamarosan a bolygók felszínére is ellátogathatunk, és a landolás után bebarangolhatjuk az ismeretlen planétát, de ez csak a kezdet.

Xbox One - nem hadonászunk már a dashboardon

Holnap érkezik meg az Xbox One új dashboard-frissítése, amely a temérdek újítása mellett a kinectes gesztusvezérlés lehetőségét is kivezeti majd. A Microsoft szerint úgysem hiányzik majd senkinek.

HWSW: Végre itt az offline Google Maps

Tízévnyi várakozás után végre bejelentette a Google, hogy a Maps mobilalkalmazásokban (újra) megjelent az offline tárolás lehetősége, a mobilnetes kapcsolat megszűnése nem jár a keresés és navigálás elvesztésével.

Már most komoly számokat villantott a Fallout 4

Évek óta vártunk a Fallout folytatására, így tulajdonképpen nem meglepő, hogy tegnap jóformán mindenki ezzel a játékkal játszott. Közben már arról megy a találgatás, hogy utolérheti-e a Skyrim eladásait az új játék.

Rainbow Six: Siege - íme, a végleges gépigény

Noha az alfa- és bétatesztek alkalmával már tehetettek néhányt kört az új Rainbow Sixben, és így azt is megnézhettétek, mennyire passzol hozzá a PC-tek, a Ubisoft most kiadta a végleges, pontos gépigényt.

Holnap este bejelenthet valamit a Nintendo

Holnap éjjel visszatér a Nintendo Direct-sorozat, méghozzá először Satoru Iwata júliusi halála óta. Jó eséllyel egy-két bejelentést is kapunk, talán itt rántják le a leplet a The Legend of Zelda: Twilight Princess HD-változatáról is.

Hamarosan indul a The Walking Dead: Michonne

A Telltale Games még a júniusi E3-on jelentette be a The Walking Dead: Michonne-t, amely egy vadiúj miniszéria lesz a közkedvelt szamurájkardos hölgy főszereplésével. A készítők most néhány apróságot árultak el a játékról.

Frissítve: Már készül az EA Sports UFC 2

Az EA Sports már a kevert harcművészetes sportjátékuk következő részén dolgozik, erősítette meg a kiadó a Twitteren és a Facebookon. Az első részletek ma este vagy holnap futnak be, addig marad a találgatás.

Samsung Gear VR - megvan a dátum

Az Oculus és a Samsung bejelentette, hogy a 99 dolláros Gear VR november végén landol a boltokban, a kiskereskedőknél már elő is rendelhető a szemüveg, Kíváncsi vagy, hogy Magyarországra mikor jön?

Külön is megvehető a Vader témájú DualShock 4

Emlékeztek még a limitált darabszámban elérhető Darth Vader témájú PlayStation 4-konzolcsomagra? Jó hír, hogy a Sony külön is elérhetővé teszi a nagyúrról mintázott DualShock 4-et. Pontosan két hét múlva.