Hírarchívum - 2015. november

Hivatalos: újabb Zelda-remaster érkezik

A Nintendo Direct tegnap éjszaka visszatért, a legfontosabb bejelentése pedig az volt, hogy készül a The Legend of Zelda: Twilight Princess HD. Ezzel együtt a vadonatúj részről is ejtett pár szót a cég.

Készül a System Shock Remake

Ne ijedjetek meg, nem holmi HD-átiratról van szó, hanem egy valódi remake-ről, ráadásul az eredeti játék koncepciós művésze, Robert Waters is közreműködik a Night Dive projektjében. Ez bizony örömhír!

Mordheim: City of the Damned - videón a kampány

A Rogue Factor lassan révbe ér a körökre osztott Mordheim: City of the Damned fejlesztésével. A címben szereplő város feletti uralomért harcolunk a csapatunkkal, és most belenézhetünk a kampányba.

Első napi javítást kap a Star Wars: Battlefront

Naná, hogy már az első napon javítást kell letöltenünk a Star Wars: Battlefronthoz! A DICE shootere már elérhető Xbox One-on az EA Access-előfizetők körében, ők az ominózus patchet le is tölthetik.

Hard West - az első 15 perc

A Hard Westet leginkább úgy képzelhetjük el, mint az XCOM vadnyugati változatát, olyan az egész körökre osztott cím, mintha a hatvanas évek spagettiwesternjeibe csöppentünk volna. Így kezdődik a kampány.

Tomb Raider launch party lesz holnap a BarCraftban

Holnap kerül boltokba az év egyik legjobban várt címe, a Rise of the Tomb Raider, a megjelenés apropóján pedig launch partyt szervez az Alex Menrich Gaming Community a fejlesztők és a Microsoft támogatásával.

Úgy néz ki, Wii U-ra is megjelenik a Minecraft

A Minecraft jóformán minden platformra elérhető, a Wii U-s változat azonban még hiányzott a Mojang repertoárjából. Ha hihetünk a PEGI-nek, hamarosan ezt is kipipálhatják a svédek.

Traileren az új Dissidia: Final Fantasy

Még áprilisban jelentették be a Dissidia: Final Fantasy rebootját, amely először a játéktermekben mutatkozik be, majd később jó eséllyel konzolra is megjelenik majd. Mutatunk róla egy új trailert.

Xbox One-t nyerhetsz a PC World-előfizetéssel

Elindult a PC World év végi előfizetői akciója, amely a magazinok és a szokásos havi ajándékok mellé további extrákat ígér, és még egy Xbox One-t is nyerhetsz, ha szerencséd van.

A Star Wars mellé kapjuk meg az új X-Men teaserét

Mivel jó eséllyel a Star Wars: The Force Awakens lesz az év legsikeresebb filmje, aligha meglepő, hogy a filmstúdiók megpróbálnak bepasszírozni elé egy-egy új trailert a még készülő blockbustereikből.