Hírarchívum - 2015. november

Paragon - újabb karakter mutatkozott be

Nagy a titkolózás az Epic Games legújabb PC-s játéka körül. Egyelőre annyi sejthető, hogy egy MOBA-elemekkel megspékelt FPS-ről van szó, elvégre ennek nagy divatja van mostanság. Ezúttal egy Steel nevű hős mutatkozott be.

Rainbow Six: Siege - a szezonbérlet részletei

A Ubisoft megígérte, hogy egy évig biztosan érkeznek új tartalmak a Rainbow Six: Siege-hez. Az első mindjárt januárban, a többi pedig háromhavonta. A Season Pass birtokosai egy héttel korábban megkapják az új karikat.

PC-re is megjelenik a Dragon Quest Heroes?

A Steam idő előtt megszellőztette, hogy az eredetileg PS4-re megjelent Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below számítógépeken is tiszteletét teszi - legalábbis ez derül ki a kliens egyik hirdetéséből.

Battlefield 4 - jön a Legacy Operations DLC

Továbbra is özönlenek a tartalmak a DICE háborús shooteréhez. A svédek ezúttal a Legacy Operations DLC-t jelentették be, melyben benne lesz a BF2 közönség-kedvenc térképe, a Dragon Valley is.

Nem jelenik meg idén az új RollerCoaster Tycoon

Nem megy egyszerűen a RollerCoaster Tycoon fejlesztése, már az első bétateszt olyan problémákat vetett fel, hogy a készítők kénytelenek voltak eltolni a megjelenést a jövő év elejére.

Dátumot kapott a Star Fox Zero

A tegnapi esti Nintendo Direct egy másik fontosabb bejelentése volt, hogy végre napra pontos megjelenési dátumot kapott az új Star Fox: április végén ugorhatunk neki a Wii U-exkluzív játéknak.

Amerikai toplista: az Xbox One vitte az októbert

Alaposan elcsavarta az amerikaiak fejét a Halo 5: hiába csökkentett árat a Sony októberben, ez azon ritka hónapok egyike volt, mikor az Xbox One eladásai megelőzték a PlayStation 4-ét.

Star Wars: Az ébredő Erő - a második tévéreklám

Kaptunk még egy tévéreklámot az új Star Wars-filmhez, ez most éppen egy perc hosszú. A korábbról ismert jelenetek mellé kaptunk néhány új képkockát is természetesen, ha nem bírsz magaddal, nézd meg te is!

Life is Strange - januárban jön a dobozos változat

Ahogy az várható volt, dobozos formában is megjelenik a Life is Strange első évada, a limitált kiadás a játékepizódok mellett különböző extrákat is tartogat a játékosok számára. Januárban számíthatunk rá.

Star Wars: Battlefront - 11 perc a Falconnal

A Star Wars: Battlefrontban nem csak a Star Wars-filmek hőseivel játszhatunk majd, de a legnépszerűbb űrhajókat is irányíthatjuk. Most a Millennium Falconnal nézhetünk végig egy meccset.