Hírarchívum - 2015. november

Három hónapot késik a Battleborn

Közel három hónapot késik a Gearbox Borderlands ihlette MOBA-FPS hibridje, a Battleborn. Magyarázatot nem igazán kaptunk a késésre, így csak annyit tudunk, hogy mi az új megjelenési dátuma a játéknak.

Ismerd meg a Star Wars: Battlefront helyszíneit!

Érdekes, interaktív formában ismerkedhetünk meg a hó közepén érkező Star Wars: Battlefront helyszíneivel. A hivatalos oldalon elérhető videókból rengeteg új információt tudhatunk meg a játékról.

Megjelent a Fallout 4 társalkalmazása

Már csak pár nap van a Fallout 4 megjelenéséig, és ezt nem csak az jelzi, hogy naponta érkeznek új hírek róla, hanem az is, hogy megjelent a játék mobilos társalkalmazása. Többek között a játék térképét is megnézhetjük vele.

Íme, az Assassin's Creed: Syndicate gépigénye

Szűk két héten belül a konzolok után PC-n is tiszteletét teszi az Assassin's Creed: Syndicate. A Ubisoft eddig csak utalgatott a gépigényre, most azonban végre közzé is tették azt.

Februárban jön a Garden Warfare 2

A tervezett tavaszi premiernél kicsit korábban, már február végén boltokba kerül az idei E3-on bemutatott, "jobb és több" elv mentén készülő Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2. Odabent trailert és pontos dátumot találtok.

SW: Battlefront - 10 órás próba az EA Accessen

A Need for Speed után a Star Wars: Battlefront is megjelenés előtt kipróbálható lesz az EA Access előfizetői számára. Ezúttal is egy 10 órás időkorlátról van szó, ha ez lejár, utána meg kell vennünk a játékot.

Tovább szivárog a Call of Duty: Black Ops 3

Legutóbb a zombimódról és a Nightmares nehézségi szintről szivárgott ki anyag, most pedig a Call of Duty: Black Ops 3 multiplayer módjáról, köztük a megújult Nuk3town pályáról érkezett pár videó.

Fallout 4 - megérkezett az utolsó trailer

Bár az elmúlt napok leginkább a Fallout 4 kiszivárgott képeken látott kopottas látványvilágáról szóltak, most a premier előtti utolsó trailer ismét a közelgő megjelenésre szegezi a tekinteteket.

ReCore - csak jövőre jönnek az új infók

Phil Spencer, az Xbox-részleg vezére a Twitteren megerősítette, remekül halad az idei E3-on bemutatott, Keiji Inafune nevével fémjelzett ReCore fejlesztése, de a játékkal kapcsolatos friss hírekre 2016-ig várnunk kell.

Ratchet & Clank - negyvenpercnyi akció

Ismert és eddig soha látott jelenetekkel tarkított, negyvenperces játékmenet-kedvcsinálót kapott a régi-új Ratchet & Clank. Az új felvétel a Paris Games Weeken kipróbálható demóból származik.