Hírarchívum - 2015. november

Teaseren a Mass Effect: Andromeda

Tegnap volt a Mass Effect-nap, azaz az N7 Day, és ennek apropóján egy kedvcsináló látott napvilágot a Mass Effect: Andromedához. Nem kell nagy dologra gondolni, főleg NASA-videókat vágtak össze hozzá.

Így fest Xbox 360-on a Rise of the Tomb Raider

Míg az év végi megjelenések közül a CoD: Black Ops 3 előző generációs változatára nem fordított nagy gondot a fejlesztő, addig a Rise of the Tomb Raider Xbox 360-as verziója egészen elfogathatóan néz ki.

Mégsem jelenik meg idén a The Banner Saga 2

Habár az idei évre ígérték a megjelenését, a The Banner Saga folytatása csúszik, és leghamarabb 2016 első negyedében válik majd megvásárolhatóvá. Ezzel együtt az első rész PS4-es portja is késik.

PC-re is kiadja az egyik PS-exkluzívját a Sony

Szokatlan lépésre szánt el magát a Sony, decemberben PC-re is megjelenteti az eddig PlayStation-exkluzív Helldiverst. Ilyenre korábban nem igazán volt példa, csak az MMO-it futtatta PC-n a cég.

Grand Theft Auto Online - 8 millió játékos hetente

A Take-Two is közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, ez a cég is várakozásokon felül teljesített az elmúlt negyedévben. Úgy néz ki, a legtöbb piaci szereplő túlzottan szkeptikus volt az utóbbi időszakkal szemben.

Black Ops III - így néz ki az előző generáción

Ha Call of Duty-rajongó vagy, és még mindig nem váltottál PS4-re vagy Xbox One-ra, próbáld ki a Black Ops III-at egy előző generációs konzolon - az biztosan meggyőz majd, hogy ideje előrelépni.

HWSW: Egymilliárdan facebookoznak - naponta

Hihetetlen kitekintést nyújt a Facebook negyedéves üzleti jelentése: a másfél milliárd felhasználó kétharmada napi szinten facebookozik, több mint 700 millió pedig kizárólag mobilról - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Húsz percig mozog a Star Wars: First Assault

Emlékeztek még erre a játékra? Nem annyira meglepő, ha nem, ugyanis még a hivatalos bemutatása előtt hallottunk róla, és sosem fejezték be. Mindenesetre most kaptunk 20 percnyi gameplayt belőle.

Hearthstone - jön a League of Explorers

Jövő héten új kiegészítést kap a Hearthstone Adventures játékmódja. A The League of Explorers többek között 45 új lappal, egy új kulcsszóval és új hősökkel invitál minket vadonatúj kalandokra.

Elképesztő traileren a World of Warcraft: Legion

Az idei Gamescomon mutatkozott be a most már csak 5,5 millió előfizetőt maga mögött tudó World of Warcraft legújabb kiegészítője, a Legion, aminek megjelenési dátuma már a ma kezdődő BlizzCon előtt kiszivárgott.