Hírarchívum - 2015. november

Brit toplista: az első helyen nyitott a Black Ops III

Rengeteg mostanában a megjelenés, ezért nem csoda, hogy heti rendszerességgel cserélődik a lista élmezőnye. A múlt hét két legnagyobb megjelenése az új Call of Duty és a Need for Speed volt.

Ekkor lesz az idei The Game Awards

Geoff Keighley és csapata idén is kiosztja a legjobb játékoknak járó díjakat: a tavaly debütált The Game Awards ezúttal is decemberben kerül megrendezésre, ám ezúttal nem Las Vegasban, hanem Los Angelesben.

Már elérhető az első mod a Fallout 4-hez

Igen, tudjuk, a játék még meg se jelent, viszont már letölthető a Fallout 4 első modja. Nem okozhat nagy meglepetést, hogy az első módosítás a játék grafikáját szépíti meg.

Halo 5: Guardians - érkezik a Big Team Battle

Ahogy azt a 343 Industries megígérte, hamarosan a Halo: Guardiansban is elérhető lesz a Big Team Battle. A jövő heti frissítés új, közösség által megálmodott pályákat is tartalmazni fog.

Látványos képeken a Star Ocean 5

Igaz, csak 2016-ban jelenik meg a Star Ocean 5, azonban olyan kevés anyag jelent meg eddig a játékból, hogy mindennek örülni kell. Ezúttal egy nagy adag képet adott ki a Square Enix.

Folytatódik a Life is Strange?

Mostanában jelent meg a Dontnod Entertainment kalandjátékának, a Life is Strange-nek az utolsó epizódja, azonban már a folytatásról pletykálnak. Természetesen hivatalos bejelentés még nem történt.

Black Ops III - bemutatkozik a Nightmares mód

Az utolsó napokra is tartalékolt puskaport a Treyarch: immáron hivatalosan is lelepleződött a Call of Duty: Black Ops III Nightmares módja, noha a poént egy hónap elején kiszivárgott kép már lelőtte.

Friday the 13th: The Game - a Kristály-tó titka

A Péntek 13-filmek ikonikus helyszínén, a Kristály-tavi táborban megannyi ártatlan tinédzser lelte halálát. A hivatalos Friday the 13th: The Game is itt játszódik majd, most egy videóban madártávlatból járhatjuk be Jason otthonát.

Csak jövőre jön az xboxos DayZ

A Microsoft az idei E3-on jelentette be, hogy Xbox One-ra költözik napjaink egyik legsikeresebb zombis MMO-ja, a DayZ, mégpedig a Game Preview program keretében. Nos, erre idén már biztosan nem kerül sor.

Heroes of the Storm - új hősök és arénamód

Még egy bejelentéssel adósak vagyunk a hétvégi BlizzCon kapcsán. Három új hőst, friss Battlegroundokat és egy arénamódot jelentett be a Blizzard a Heroes of the Stormhoz - kaptunk mindenről videót is.