Hírarchívum - 2015. november

Sam Lake: jöhet az Alan Wake 2

A Game Informer a méretes Quantum Break-előzetes kapcsán leült Sam Lake-kel, a Max Payne és az Alan Wake írójával beszélgetni, és rengeteg érdekesség derült ki a vele készült, hétköznapinak nehezen nevezhető interjúból.

Jöhet a StarCraft, Warcraft 3 és Diablo 2 remake?

Nagyon úgy néz ki, hogy a Blizzard is felül a remake-vonatra. A stúdió legújabb álláshirdetése szerint ugyanis olyan fejlesztőt keresnek, akinek a StarCraft, a Warcraft 3 és a Diablo 2 egykori dicsfényét kellene visszaállítania.

Gyengébben teljesített a Syndicate, mint a Unity

A Ubisoft közzétette a legutóbbi negyedévre és félévre vonatkozó pénzügyi jelentését. A franciákat érő kritikákat a számok is alátámasztják: a cég bevételei visszaestek, és az új Assassin's Creed sem teljesített úgy, mint a Unity.

Street Fighter V - nézzünk bele a sztori elejébe!

Kiszivárgott a Street Fighter V bevezető animációja és a sztorimód eleje, ami leginkább az újoncok számára lehet érdekes, hiszen megismerkedhetnek benne az irányítás alapjaival. Ha magadra ismersz, nehogy elmulaszd.

Itt a PC-s Darksiders 2: Deathinitive Edition

A múlt héten jelent meg konzolokra a Darksiders 2 felújított változata. Két jó hírünk van: az egyik az, hogy a PC-s verzió csupán egy hetet késett, a másik pedig az, hogy nagy eséllyel ingyen juthatsz hozzá, ha megvan az alapjáték.

A Bethesda a Fallout 4 grafikáját fényezi

Nem lehet véletlen, hogy a Bethesda most állt elő azzal a blogbejegyzéssel, amely a Fallout 4 mögött álló technológiát részletezi. A kiszivárgott videókat megnézve nem mindenki volt elájulva a játék grafikájától.

400 milliót hozott a Halo 5 az első héten

A Microsoft bejelentette, hogy az első héten 400 millió dollár bevételt termelt a Halo 5: Guardians, ami azt jelenti, hogy ez volt minden idők a legnagyobb Halo-debütálása. A teljes sorozat így már 5 milliárd dollárnál jár.

Rise of the Tomb Raider - a sírok felfedezéséről

Azt már láttuk, hogy Lara milyen szépen harcol és készít fegyvert, de azt még nem, amire a frencsájz címe is utal. Az ősi sírok felfedezése még homályos folt, legalábbis eddig az volt, hiszen erről szól az új videó.

Elrajtolt a GOG Big Fall Sale

Rengeteg játék érkezik idén ősszel, különösen novemberben. Ha az új címek mellett még a régebbiekre is marad idő és pénz, akkor érdemes átböngészni a GOG őszi akcióit.

Fallout 4 ihletésű autók a Forza Motorsport 6-ban

Mindig érdekes látni amikor két játék világa találkozik egymással, hát még akkor, amikor egészen furcsa együttműködésről van szó: Fallout 4-es autók érkeznek a Forza Motorsport 6-hoz, az egyik már tölthető is.