Hírarchívum - 2015. november

Frissítve: Bezárt a Kojima Productions LA?

A legújabb iparági pletykák szerint lehúzta a rolót a Kojima Productions Los Angeles-i stúdiója, az összes dolgozót szélnek eresztették. A csapat a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain munkálataiba is besegített.

Paragon - új PC-s játék az Epictől

Meglepetésbejelentéssel rukkolt elő az Epic Games, a Paragon az első infók alapján egy MOBA-FPS hibridnek tűnik - ugye elég divatos ez a zsáner újabban. Már az első teaser videót is meg tudjuk mutatni.

Programajánló: két hét múlva PixelCon

Az Insert Coin Egyesület november 21-én tartja a második PixelCont, amely Magyarország legnagyobb civil videojátékos rendezvénye. Retrokonzolok és elektrobuli is várja a résztvevőket!

Star Wars: Battlefront - teaseren a Jakku-kiegészítő

Kaptunk egy rövid teaser előzetest a Star Wars: Battlefront ingyenes pályacsomagjáról, a Battle of Jakkuról. A DLC két térkép segítségével örökíti meg az eddig ismeretlen csatát.

5,5 millió játékosa van a World of Warcraftnak

A King Digital Entertainment felvásárlásának híre mellett az Activision Blizzard közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését is, amiből egy sor érdekes adatot tudtunk meg. Csekkoljátok!

Frissítve: Pénteken jön a Warcraft-film előzetese

Noha eddig is biztosak voltunk benne, most már formálisan is megerősítették a készítők, hogy a hétvégi BlizzConon érkezik a Warcraft-film első (publikus) előzetese. A jó hír mellé egy posztert is kaptunk.

A Konaminál az új Metal Gear Solidról beszélnek?

Egyelőre csak pletyka, de állítólag a Konaminál már az új Metal Gear Solidról beszélnek, és ami még fontosabb, tőkeigényes projektként tekintenek rá, ergo valami épkézláb dolog is kisülhet belőle.

HWSW: Nyugdíjba vonul az AMD Catalyst

Az AMD komolyabban hozzányúl a grafikus processzorai vezérléséért felelős programcsomaghoz. A változás radikális lesz, hisz a Catalyst teljesen eltűnik, helyét pedig a Radeon Software elnevezésű szoftver veszi át.

Már készül az új Star Trek-sorozat

Izgalmas hírekkel szolgálhatunk: bár még egy darabig várni kell rá, biztosan visszatér majd a tévék képernyőjére a Star Trek. Alex Kurtzman felel érte, ő a két legutóbbi Star Trek-filmen is dolgozott.

PlayStation VR - nem elég neki a PS4

Úgy tűnik, ha nem is pontosan, de megválaszolta a Sony az egyik legfontosabb kérdést a PlayStation VR-ral kapcsolatban: nem lesz elég hozzá a PS4 teljesítménye, egy külső számítási egység is érkezik a kiegészítővel.