Hírarchívum - 2015. május

Morpheus-stúdiót nyitott a Sony

Ahogy az Oculus, úgy a Sony sem bízza a véletlenre a Project Morpheus játékfelhozatalát, és külön fejlesztőstúdiót nyitott a VR-szemüveg kedvéért. A csapat egyelőre elég hiányos, most toborozzák a szakembereket hozzá.

Képeken a Rise of the Tomb Raider

Habár komolyabb Tomb Raider-látnivalókat valószínűleg már nem mutat a Square Enix az E3 előtt, a minap azért beesett négy darab hangulatos concept art a játékról. Ha hozzám hasonlóan tériszonyos vagy, inkább hagyd ki őket!

The Witcher 3: Wild Hunt - íme, az első 40 perc

Tudjuk, övön aluli ütéssel ér fel két nappal a premier előtt kijönni egy ilyen hírrel, de azért mi mégis megpróbáljuk. Bizony, most belenézhetünk az Xbox One-os The Witcher 3: Wild Hunt első negyven percébe.

Monstrum - a jövő héten jön a végleges verzió

A Team Junkfish bejelentette, hogy az elhagyatott tengerjárón játszódó horrorjátéka végre kilép az Early Access-státuszból, így elstartolhat a teljes változat. A véletlenszerűen generálódó hajóbelsők soha nem voltak ilyen parásak.

Umbra - új akció-RPG készül a CryEngine-nel

Az Umbra egy vérbeli felülnézetes akció-szerepjáték lesz a SolarFall Games gondozásában. Az apokaliptikus fantasy világban játszódó produktum látványáért a CryEngine legfrissebb verziója felel.

Hamarosan megjelenik a Massive Chalice

A Double Fine körökre osztott stratégiája végre révbe ér, a fejlesztők megerősítették, hogy az XCOM-ra és a Final Fantasy Tacticsre hajazó cím június elején landol a boltokban PC-n és Xbox One-on.

E3 2015: Megvan a Sony-konferencia időpontja is

A nagy kiadók közül utolsóként a Sony rukkolt elő az E3-as konferenciájának dátumával. Készüljetek fel, június 15. húzós iramot diktál, a Microsoft, az EA és a Ubisoft után a japán konzolgyártó fejtágítása zárja a sort.

Júniusban érkezik a MotoGP 15

Az olasz Milestone idén is jelentkezik MotoGP-vel, a fejlesztők egy trailer társaságában jelentették be az új rész napra pontos megjelenési dátumát. A sztenderd kiadás mellett választhatjuk a Day One Editiont is.

Batman: Arkham Insider - ilyen a Dual Play mód

A Rocksteady múlt héten új videósorozatot indított Arkham Insider néven, melyben a Batman: Arkham Knight kulisszái mögé leshetnek be a nézők. Ezúttal a Dual Play módot nézhetjük meg játékmenet közben.

Íme, az első hat szám a Rock Band 4-ből

Az új Guitar Hero után a Rock Band 4 fejlesztői is leleplezték a dallistájuk egy részét. Nem vitték túlzásba, mivel mindössze hat zeneszámot mutattak be, de a listában azért már így is van ismerős.