Hírarchívum - 2015. augusztus

Így készíts pályát a Super Mario Makerben

Szeptemberben érkezik a Wii U következő nagy first-party címe - naná, hogy Marióval a főszerepben. Mint ismert, a játék a felhasználó által generált tartalmakra épül, voltaképpen ez a Nintendo LitteBigPlanetje.

Dying Light: The Following - itt az első előzetes

A Techland hivatalosan is leplezte a Dying Light következő kiegészítőjét, a The Followinget. Főhősünk ezúttal is Kyle Crane lesz, aki az alapjáték térképénél sokkal nagyobb terepet járhat be. Akár homokfutóval is.

Magyar felirattal érkezik az új Assassin's Creed

A Ubisoft játékainak hazai forgalmazója, a PlayOn az imént szólt, hogy az Assassin's Creed: Syndicate és a Might & Magic: Heroes 7 magyar felirattal landol a boltok polcain. Szerencsére a honosítások még nincsenek leáldozóban.

Kingdom Come - kardpárbaj belső nézetből

Határozottan remekül fest a belső nézetes kardpárbaj a Warhorse középkorban játszódó szerepjátékában. A srácok hiteles harcrendszert ígérnek, autentikus fizikával, mindennel. Most közelebbről is belenézhetünk.

HWSW: Modern grafikus API-t kap az Android is

Akár évekre is szükség lehet, míg beérik a Google és a Khronos bejelentése, miszerint a modern grafikus API-k közül a Vulkan mögé áll be a Google. Az új API gyorsaságban és hatékonyságban is áttörést hozhat - írja a HWSW.

Készül a Resident Evil 2 Remake

A Capcom hivatalosan is jóváhagyta a Resident Evil 2 Remake ötletét, azaz tényleg felújítják a klasszikus epizódot. A rajongók kitörő ovációval fogadták a bejelentést, hamarosan jönnek az első részletek.

Bejelentették a Divinity: Original Sin 2-t

Noha egy ideje már nyílt titokként tekinthettünk a Divinity: Original Sin folytatására, a Larian Studios ma formálisan is bejelentette a körökre osztott RPG második részét. Az adománygyűjtés augusztus végén indul.

PlayStation 4 - mi várható a 3.0-s frissítésben?

Kiszivárogtak a PlayStation 4 következő nagyobb rendszerfrissítésének részletei. A 3.0-s firmware-rel 10 másodperces videókat tehetünk közzé a Twitteren, és végre streamelhetünk a YouTube-ra is.

Egy héttel előbb jön a Star Wars: Az ébredő erő

Szuper hírünk van, a Fórum Hungary ugyanis nem rég megerősítette, hogy az eredetileg december 24-re időzített Star Wars: Az ébredő erő mégis csak a világpremierrel egyszerre, december 18-án kerül a hazai mozikba.

Layers of Fear - látogatás egy őrült festő elméjébe

Pszichedelikus horrorjátékot készít a Bloober Team. A készítők előző alkotása, a Basement Brawl elég gyengusra sikerült, ám a Layers of Fear szerencsére eléggé meggyőzően fest. Igazi hátborzongató kirándulás lesz.