Hírarchívum - 2015. augusztus

Mafia III - a család a legfontosabb

Újabb fejlesztői videóval jelentkezett a Mafia harmadik része. Az alig egyperces, nyúlfarknyi felvételen ezúttal is Andy Wilson vezető producer magyarázza el, pontosan mit is jelent a család szó Lincolnnak.

Call of Duty: Black Ops 3 - hogy légy pusztító erő

Vészesen közeledünk a Black Ops 3 multis bétája rajtjához, úgyhogy kezdenek megszaporodni a látnivalók is. A legújabb előzetes a harcrendszer sajátosságára, a mozdulatsorok egymásra fűzésének fontosságára fókuszál.

Rainbow Six: Siege - így reagáltak a hírességek

A UbiSoft vagy nem bízik az új Rainbow Six sikerében, vagy egész egyszerűen fogalmuk sincs, hogy népszerűsítsék a Siege alcímre hallgató epizódot. Ismeretlen celebritásokkal promózni ugyanis nem menő.

Megvan a The Flock végleges verziójának dátuma

Augusztus 21-én érkezik a jelenleg Early Access-státuszban leledző The Flock, amely egy kompetitív multira kihegyezett horrorjáték lesz. Amint a játékbeli populáció eléri a nullát, a szerverek is leállnak.

Crackdown 3 és Quantum Break PC-re is?

A Microsoft tényleg nagy hangsúlyt fektet a Windows 10-re, így "nem zárható ki", hogy néhány Xbox One-exkluzív cím PC-n is megjelenik majd. Kiváltképp a Crackdown 3, a Quantum Break és a Scalebound.

Jön a Warhammer 40.000: Freeblade

Hamarosan gigászi mechákat irányíthatunk a Warhammer 40K univerzumában. A Freeblade mobilokra érkezik idén ősszel, s több mint negyven kampánymisszióban harcolhatunk egy Imperial Knight pilótafülkéjében.

Androidra is megjelent a Fallout Shelter

A hosszúra nyúlt várakozás véget ért: végre az androidos mobilok és táblagépek tulajdonosai is lecsaphatnak a Fallout Shelterre. Az ingyenes mobilos spin-offban egy földalatti túlélőbázist kell menedzselnünk.

Dragon Quest XI - itt vannak az első képek

A Square Enix a múlt hónapban jelentette be a Dragon Quest XI-et, s eddig kellett várnunk az első látnivalókra. A sorozat legújabb iterációja 3DS-re és PS4-re érkezik, természetesen két művészeti stílusban.

Tales from the Borderlands - jön a negyedik rész

A Telltale Games megerősítette, hogy a jövő hét folyamán érkezik a Tales from the Borderlands negyedik epizódja, amely az Escape Plan Bravo alcímen fut. A bejelentés mellé egy csokornyi friss screenshot érkezett.

Elérhető a PES 2016 demója

Az ígéreteknek megfelelően a Konami kiadta a Pro Evolution Soccer 2016 kipróbálható változatát PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy csak hat- vagy tízperces meccseket tolhatunk le.