Hírarchívum - 2019. január

Elstartolt a Dead or Alive 6 bétatesztje PS4-en

A Koei Tecmo nem várt tovább, máris útjára bocsájtotta a Dead or Alive 6 bétatesztjét PlayStation 4-en. Egyetlen megkötés van csak: a hétfőig tartó próbán csak a PlayStation Plus-előfizetők vehetnek részt.

Befutott PC-re a Catherine Classic

Habár az ESRB már lelőtte a poént, a Sega bejelentette, majd utána ki is adta a Steamen a Catherine Classic PC-s verzióját. Sajnos nem a bővített, Full Body-verzióról van szó, hanem az eredeti változatról. Több, mint a semmi!

Resident Evil 2 demó - viszlát, időkorlát!

Tegnap jelent meg a Resident Evil 2-remake "1-Shot" demója, amely alapjáraton csak 30 perces játékidőt biztosít. A leleményes Steam-felhasználóknak viszont egy trainer segítségével sikerült kijátszani a korlátozást.

Mára is jutott két ingyenes játék

Grátisz játékoknak mindig örül az egyszeri felhasználó. Ezúttal két PC-s címet is hozzánk vágtak: az egyik az A Story About My Uncle a Humble Store-ban, a másik a Blast Zone Tournament a Steamen. Siessetek bezsákolni!

Erre képes az RTX 2060 a Battlefield V-ben

A CES 2019 során az Nvidia bemutatta a piacvezető GPU-szériájának legújabb, a korábbiakhoz mérten jóval kedvezőbb árú szereplőjét. Most a Digital Foundry szakemberei letesztelték, hogy mihez tud kezdeni a Battlefield V-tel.

Battlefleet Gothic: Armada 2 - íme, a nagy hadjárat

A Battlefleet Gothic: Armada 2 készítői igencsak nagy babérokra törnek a stratégiai játékok terén, legalábbis a legújabb, több mint hatperces fejlesztői előzetesből ez derül ki. Lényegében minden felmerülő kérdésünket megválaszolják.

Frissítve: Ennyit javul 21 év alatt a Resident Evil 2

A mai naphoz képest pontosan két hét múlva fut be a Reident Evil 2-remake, így stílszerű megnézni, hogy pontosan mire számíthatunk a több mint 20 évvel korábban bemutatott eredeti verzióhoz képest.

Befutott a Mortal Kombat 11 borítója

Ahogyan közelítünk a megjelenéshez, egyre több új információ lát napvilágot az alkotásról, most például kiderült, hogy Scorpion fogja majd kapni a főszerepet a Mortal Kombat 11 hivatalos borítóképén.

Project Winter - túlélni az ellenséggel

Újabb túlélőhorror alkotás érkezik, melyben a játékosok megtévesztési képességei kerülnek majd a középpontba; hófödte vadon, gyűjtögetés, összefogás, állandó kamuzás és taktikázás vár majd a játékosokra.

Epic Games Store - újabb ingyen játék a horizonton

A tegnapi naptól kezdve már tölthető is az üzletből a What Remains of Edith Finch címre keresztelt zseniális sétaszimulátor, melyet a hónap végén a The Jackbox Party Pack fog váltani.