Hírarchívum - 2020. július

Bakugan-játékot készítenek a Shantae fejlesztői

A Wayforwardot leginkább talán a Shantae-játékszériáról ismerjük, most azonban a Warner Bros. társaságában a Bakugan világában próbálják ki magukat. A Champions of Vestroia felfedezhető világot és sok harcot ígér.

Boomerang Fu - kajacsata újraértelmezve

A Boomerang Fúban a barátainkkal azt dönthetjük el, ki a bumerángok királya – egy pontos lövés is elég, hogy leszámolj a többiekkel, miközben magadhoz ragadod a dicsőséget. Egyszerű, de szórakoztató partijátéknak tűnik, aranyos figurákkal.

Félmillió játékosnál jár a PC-s Persona 4 Golden

A Persona 4 Golden egy hónappal ezelőtt jutott el végre PC-re is, és a számok azt mutatják, viszonylag kiéhezett közönség várta. A fejlesztő Atlus egy ünneplő tweettel és egy köszönetnyilvánító rajzzal ünnepelte a hírt.

Jövőre marad a Monster Hunter-mozifilm

Ez az év már csak ilyen, csúsznak-halasztódnak a filmek. A Monster Hunter filmadaptációja sem járt másként, a szeptemberi premierről már lemondhat, az új dátum pedig meg sem áll 2021-ig.

Rocket Arena - lássuk Crater hőseit!

A legkülönfélébb figurák a legkülönfélébb képességekkel várnak minket a Rocket Arenában, és most be is mutatkoznak egy rövid videó keretében. Bármelyiket is válasszuk, az biztos, hogy non-stop akcióban lesz részünk.

Blightbound - a hó végétől korai hozzáférésben

A Ronimo Games dungeon crawler-brawler hibridje, a Blightbound hamarosan eljut abba a fázisba, hogy a játékosok is próbát tehessenek vele. Még júliusban elindul a korai hozzáférés.

Méreteset csúszik a New World

Úgy tűnik, az Amazonnál behúzták a kéziféket: azután, hogy a Crucible visszament bétázni, bejelentették, hogy elhalasztják a New World rajtját - így csak jövőre bőghetnek fel az MMORPG szerverei.

Sorozat készül az új Batman-film mellé

A hírek szerint a Warner kiterjesztené az új Batman-film világát, legalábbis egy sorozat biztosan készül majd, amely a gothami rendőrségre fókuszál. A mellékágat az HBO Maxra szánja a cég.

Switchre időben érkezik a Crysis Remastered

Habár a Crysis Remastered megjelenését elhalasztották, a Crytek az imént megerősítette, hogy a csúszás a Nintendo Switchre szánt kiadást nem érinti, az időben boltokba kerülhet.

Frissítve: Giancarlo Esposito a Far Cry 6 főgonosza

Régóta pletykálják már, hogy a vasárnapi Ubisoft Forward során a Far Cry 6-ról is lehullik majd a lepel, az imént azonban egy idő előtt élesített PlayStation Store-adatlap ténylegesen is lebuktatta a folytatást.