Hírarchívum - 2020. július

A home office-ozó fejlesztőkön is segít az xCloud

Habár a Project xCloud a játékosoknak szól elsősorban, a Microsoft egy új alkalmazással a home office-ban rekedt fejlesztők számára is hadrendbe állítja a felhőalapú szolgáltatást.

Halo Infinite - először a kampányt mutatják meg

A Halo Infinite lesz a két hét múlva esedékes Xbox-esemény egyik főszereplője, azonban egyelőre csak a játék kampányát fogják megmutatni nekünk a fejlesztők, a multiplayert nem.

Lista készült a Valve törölt projektjeiről

Tegnap jelent meg Geoff Keighley interaktív könyve, amely a Half-Life: Alyx munkálataiba enged betekintést. Az anyag legérdekesebb része, hogy végigveszi a Valve azon projektjeit, amit a Half-Life 2: Episode Two óta töröltek.

Közeleg a Ready Player One folytatása

Ritkán írunk könyvekről, a Ready Player One azonban annyira jó volt - ráadásul még témába is vág -, hogy nem mehetünk el szó nélkül a folytatásról szóló hír mellett: a Ready Player Two még idén megjelenik!

Valóságshow-ként jelentkezik a The Sims

Ahhoz már bőven hozzá vagyunk szokva, hogy a videojátékokból képregény, tévésorozat vagy mozifilm lesz. És habár az esport és a streaming is virágzó iparág, az azért mégsem mindennapi, hogy egy játékból valóságshow-t csinálnak.

Októberre csúszik a Remothered: Broken Porcelain

Nyár helyett végül csak ősszel játszhatunk majd a Stormind Games horrorjátékának folytatásával, a Remothered: Broken Porcelainnel. A játékban egy fogadó titkaira kell fényt derítenünk, de ésszel, mert itt a megyek-lövök megközelítés nem játszik.

The Forgotten City - az első küldetés

Az ókori Rómában egy különös utópiában megoldatlan rejtélybe botlunk. Miközben időhurokba ragadva próbálunk a végére járni, vigyáznunk kell, nehogy megszegjük az Aranyszabályt, különben mindenkit veszélybe sodrunk.

Microsoft Flight Simulator - hamarosan zárt béta

Júliussal véget ér a Microsoft repülőgép-szimulátorának alfatesztje, hogy átadja a helyét a zárt bétának. A játékot a fejlesztők még mindig 2020-ra ígérik, így remélhetőleg ez annak a jele, hogy minden sínen van.

A Superhot-tulajoknak ingyen jár a folytatás

A Superhot 2016-ban egyedi látványvilágával és játékmechanikával rontott be a köztudatba: a taktikus lövöldében az idő csak akkor telik, ha mi is mozgunk. A folytatás nagyobb pályákat, több ellenfelet és még több tervezgetnivalót ígér.

A Sony bevásárolta magát az Epic Gamesbe

A Sony bejelentette, hogy egy leányvállalatán keresztül kisebbségi részesedést vásárolt az Epic Gamesben. Az üzlet értéke 250 millió dollár, de egyelőre csak nagy vonalakban fogalmazták meg, hogy mi a célja.