Hírarchívum - 2021. május

Összeolvad a WarnerMedia és a Discovery

Az AT&T bejelentette, hogy átadja a WarnerMediát a Discovery Inc.-nek, amelyek új céggé olvadnak össze. A két cég így kívánja felvenni a versenyt az olyan streamingszolgáltatásokkal, mint a Disney+ vagy a Netflix.

Három DLC-vel bővül majd a Gods Will Fall

Hamarosan egy DLC-trióval bővül a Clever Beans stilizált grafikájú fantasy akciójátéka, a Gods Will Fall, aminek az első része, a Valley of the Dormant Gods már elérhető az összes platformon.

Játékmenet-előzetest kapott az Aeterna Noctis

Vadonatúj gameplay trailer érkezett a Sony Interactive Entertainment spanyol részlegének felügyelete alatt készülő Aeterna Noctisból, ami egy pörgős és egyben csodaszép metroidvania látványát tárja elénk.

Chivalry 2 - május végén indul a nyílt bétateszt

Az április végén megrendezett zárt béta után - és még a megjelenés előtt gyorsan - a Torn Banner Studios csapata egy nyílt bétateszttel is készül a Chivalry: Medieval Warfare folytatásához, amiben ezúttal is elérhető lesz majd a cross-play funkció.

Áttekintő videón a Mario Golf: Super Rush

Mario már készen áll, hogy felhúzza a golfos hacukáját a Gomba Királyság lakóival együtt, akikkel ezúttal a platformok közti ugrálás helyett a zöld gyepen mérkőznek meg. A Nintendo ennek örömére pedig most egy friss videóval jelentkezett.

Brit toplista: tarolt a Mass Effect: Legendary Edition

A múlt héten megjelent végre a várva-várt Mass Effect: Legendary Edition. Shephard remasterelt trilógiája rögtön a dobogó legfelső fokára repült a briteknél, de az újonnan érkezett PS5-szállítmány jót tett Miles Moralesnek is.

Sztorielőzetesen a Guilty Gear: Strive

A megjelenéshez közeledve az Arc System Works úgy döntött, hogy megosztja velünk a Guilty Gear: Strive sztorielőzetesét, amit most angol és japán nyelven is egyaránt megtekinthetünk.

Felújított változatot kap a Toy Soldiers

Az Xbox Live Arcade egyik legnépszerűbb indie játéka hamarosan ellátogat a modern platformokra is. A Toy Soldiers HD egy grafikai ráncfelvarrás után, minden DLC-vel megpakolva érkezik. Lássuk az előzetest!

Elite Dangerous - kettéoszlik a játékosbázis

Az Elite Dangerous: Odyssey megjelenésével óriási változásokon esik át az űrszimulátor, az újdonságokat azonban csak az expanzió vásárlói élvezhetik majd. Mindenki más az eddig megszokott galaxisban folytathatja az útját.

Call of Duty: Warzone - félmillió játékost vágtak ki

Amikor egy online lövölde ingyenesen elérhető, az rendszerint biztos recept arra, hogy hamar felütik a fejüket a csalók is. Ez alól sajnos a Warzone sem kivétel, ahonnan már több mint 500 ezer játékost bannoltak a megjelenése óta.