Hírarchívum - 2021. május

Kiszivárgott videón a The Division: Heartland

Javában zajlik a The Division: Heartland zártkörű bétája, és ahogy az ilyen esetben gyakran megesik, akadnak néhányan, akik fittyet hánynak a titoktartásra. Így kerülhetett fel az internetre a mai 28 perces videóanyag is.

Launch traileren a Mass Effect: Legendary Edition

Néhány nappal ezelőtt megérkezett a felújított Mass Effect-trilógia, erről pedig az EA és a BioWare is lelkesen emlékeztet bennünket. Kissé megkésve ugyan, de befutott a csomag launch trailere.

Friss concept artot villantott a The Callisto Protocol

Sajnos amilyen messze van még a Dead Space szellemi örökösének megjelenése, olyan keveset is tudunk róla, és ezért minden olyan apróságnak örülünk vele kapcsolatban, mint például a nemrég megosztott koncepciós rajz.

Mégis megjelent Ausztráliában az új Disco Elysium

Habár az ausztrál korhatár-besorolásért felelős hatóság azon volt, hogy a Disco Elysium: The Final Cutot betiltsa az országban, végül csak megjelent digitálisan, azután pedig beadták a derekukat, és a boltokban is kapható lett az RPG.

Problémásan rajtolt PC-n a Mass Effect-kollekció

Meglehetősen vegyes fogadtatásban részesült a Mass Effect: Legendary Edition a Steamen, amit főleg a technikai állapota idézett elő. Sokan panaszkodnak a grafikai beállítások és az FOV-csúszka hiányára, de valakinek el sem indul a játék.

Performance móddal erősít a Watch Dogs: Legion

A Ubisoft beharangozta, hogy a hamarosan érkező 4.5-ös javítás többek között bekapcsolhatóvá teszi majd a 60 fps-es képfrissítés lehetőségét is a Watch Dogs: Legion PS5-ös és Xbox Series X-es verziójában.

Hamarosan PlayStationre költözik a Hades?

Miután tavaly a Hades PC-s és switches verziója megnyert egy raklapnyi év játéka-díjat, így csak idő kérdése volt, hogy előbb-utóbb PlayStationön és Xboxon is tiszteletét tegye. Úgy néz ki, hogy ez hamarosan be is következhet.

Gameplay traileren a Subnautica: Below Zero

Két nappal ezelőtt, pénteken végre megjelent a Subnautica folytatása, a Below Zero, ami a címéből is kitalálhatóan ezúttal a fagyos tengerek mélyén fog mindenkiben thalassophobiát kialakítani. A megjelenés örömére most egy új előzetes érkezett.

Számos PlayStation-játék tarthat még PC-re

Úgy tűnik, hogy még közel sem ért véget a korábbi PlayStation-exkluzívok PC-re való migrációja. A Sony létrehozta Steamen a PlayStation Studios profilját, amely az eddig ismert PC-s játékok mellett számos rejtett címet is tartogat.

Kiszivárgott képeken a Starfield

Habár az érdemi látnivalókra valószínűleg várnunk kell legalább az E3-ig, néhány kiszivárgott kép és egy-két fenntartásokkal kezelendő pletyka így is érkezett a Starfield irányából.