Hírarchívum - 2011. január

Bulletstorm - így készültek a rosszfiúk

Lassan minden napra jut egy Bulletstorm-hír, amivel nincs is különösebb baj, elvégre a People Can Fly játéka a maga őrült módján tényleg egyedi gyöngyszem lehet a tél végi pangás idején. Lássuk milyen kritériumnak kell megfelelni ahhoz, hogy egy alap karaktermodellből vérszomjas bandita váljon.

Motorstorm: Apocalypse - videón a Festival mód

A Sony újabb fejlesztői naplóval kápráztat el minket a poszt-apokaliptikus vizeken evező Motorstorm folytatásából. A játékmód igazi sajátossága, hogy a játékosok több lépcsős kihívással küzdenek meg egymással, miközben a városi környezet összeomlik körülöttük. Várósnak ígérkezik.

Folytatódik a PC-s IL-2 Sturmovik-sorozat

A Ubisoft bejelentette, hogy IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover címmel visszatér népszerű második világháborús repülőszimulátoruk PC-re, a fejlesztést ismét a Maddox Games végzi. Márciusban esedékes a megjelenés letölthető és dobozos formában. A helyszín ezúttal Nagy-Britannia légtere lesz.

Gears of War Triple Pack bejelentve

Igazak voltak a két héttel ezelőtti pletykák, közös "összefoglaló" csomagot kap a Gears of War első két része. Azon játékosok, akik már játszottak a játékokkal, sok újdonságra ne számítsanak, az újoncoknak viszont jól jöhet a Triple Pack, mielőtt a harmadik rész boltokba kerül az ősszel.

LittleBigPlanet 2 - játékterem babzsákkal

Záporoznak a LittleBigPlanet 2 trailerek, igaz, Amerikában már a játék is megjelent. Az új trailer amolyan kedvcsináló, és nem kifejezetten egy funkció bemutatkozására gyúr rá, de mi ezt nem is bánjuk. Lássuk, hogyan csalogathatjuk vissza a boldog játéktermi időket Sackboy társaságában!

Új trailert kapott a Final Fantasy Versus XIII

Hosszú idő után újra hallatott magáról a Final Fantasy Versus XIII, és nem is akárhogyan: egy hétperces, átvezetőket és gameplay jeleneteket egyaránt tartalmazó előzetest kaptunk a játékról. A Versusra régóta várunk, és az eddigiek alapján úgy tűnik, hogy egyáltalán nem hiába.

Bemutatkozik a Kingdom Hearts 3D

Bár nem igazi újdonság, hogy lesz ilyen játék, hiszen már a tavalyi E3-on is tudtunk a létezéséről, de az igen, hogy a Square Enix a mai rendezvényén hivatalos címet adott a Kingdom Hearts Nintendo 3DS-re készülő változatának. A játék még mindig nem a várva-várt harmadik rész, de szorosan kötődik majd hozzá.

The Elder Scrolls V - bemutatkozik az új motor

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a The Elder Scrolls ötödik része teljesen új motort kapott, ami nem csak azt jelenti, hogy a játék szebb, de "okosabb" és változatosabb is lesz. A Bethesda a hangzatos Creation Engine nevet adta az új fejlesztésnek - vegyük górcső alá, hogy mit tud!

Jön a Final Fantasy XIII-2, itt a trailer is

A Square Enix hivatalosan is bejelentette a Final Fantasy XIII közvetlen folytatását. A Final Fantasy XIII-2-ről eddig mindössze egy rövid teaser trailert vetítettek le, így nem áll túl sok információ a rendelkezésünkre, de a fejlesztők állítólag hallgattak a játékosok visszajelzéseire, ami jó hír.

Élőben is követhető lesz a 3DS bemutatója

Korábban már említést tettünk róla, hogy holnap a Nintendo nagyszabású buli keretében mutatja be a Nintendo 3DS-t, illetve jelenti be annak pontos árát és boltokba kerülési dátumát. Bár a rendezvény Amszterdamban lesz, internet segítéségével akár a foteledből is végignézheted majd.