Hírarchívum - 2011. április

Battlefield 3 - befutott a teljes, 12 perces trailer

Ugyan kevesebb, mint 300 ezer like hiányzik a Battlefield Facebook-oldalán az egymillióhoz, a DICE mégis úgy döntött, hogy már 700 ezer rokonszenv után kidobja a régóta ígérgetett, 12 perces lepellerántó trailert. Szavakat nem találni a képsorok után, ha ezt végigviszik a svédek, nem lesz ellenfelük ősszel.

F.E.A.R. 3 - traileren a multiplayer

A Warner Bros. nagyon ráállt a Day 1 Studios horrorjátékának felfuttatására, ám a hideglelős single kampány és a kooperatív elfoglaltság mellett még nem igazán hangzott el értelmes mondat a F.E.A.R. 3 többjátékos módjáról. A mai napon erre a sarkalatos pontra is fény derül.

4 millió pálya érhető el a LittleBigPlanet 2-höz

Abszolút sikersztorit tudhat magáénak a Sony platformjátéka, a fejlesztők örömmel közölték, hogy a rajongók immár több mint négymillió pályát készítettek Sackboy legújabb kalandjához. Ha mindet végig akarnánk játszani, az több mint 78 évet venne el az életünkből.

Nem jelent meg idő előtt a Portal 2

A leleményes kódfejtők minden próbálkozása és a Steamen lévő visszaszámláló óra lejárta ellenére mégsem vált játszhatóvá tegnap este a Portal 2. A Valve feszültséget keltő puzzle-feladványa sem arra utalt, hogy idő előtt játszhatunk fejtörő FPS-sel, mindössze egy új steames akciót harangozott be.

Az id játékmotorjainak evolúciója

Szemrevaló és egyben kellemes emlékeket gerjesztő összeállítással jelentkezett a Gametrailers. A több mint hatperces videóban a dallasi id Software korábbi lövöldözős játékait vehetjük szemügyre mozgás közben. Honnan indultak és merre haladtak? És hol tartanak most? Naná, hogy a Rage-nél.

Folytatódik az Army of Two

Ismét az EA álláshirdetéseiből szemezgetve értesülhetünk arról, hogy a Visceral Games montreali részlege munkatársakat keres legújabb fejlesztésükhöz, mely minden jel szerint az Army of Two frencsájz újabb darabja lesz. Ezek szerint a Dead Space 2-t elkövető csapat lesz a felbujtó.

Újabb Battlefield 3 trailer érkezett

Bár az igazi, 12 perces gameplay orgiára még várni kell, a DICE gyorsan kidobott egy másfél perces előzetest, hogy húzza a rajongókat. Mintha csontot vetnének a kutyák elé. Az előzetesben nagyon kevés új jelenetet látni, azok viszont ütnek még akkor is, ha csak arra jók, hogy megmozgassák a fantáziánkat.

Twisted Metal - részletek a multiplayer módról

Az Eat, Sleep, Play nem sokat beszél az új Twisted Metal egyjátékos módjáról, és ez nem is véletlen: a csapat maga is azt vallja, hogy az új rész sokkal inkább multiplayer-orientáltabb lesz, mint a korábbi játékok. A minap új infók futottak be a többjátékos részről, és egy új trailert is kaptunk.

Még egy új játékon dolgozik a Blizzard?

A Blizzard korábban arról volt híres, hogy nagyon ritkán ad ki játékot, de azok mindig nagyot szólnak. A World of Warcraft kiegészítőivel és más, hivatalosan vagy félhivatalosan bejelentett projektekkel együtt már szép számmal készülnek játékok a cégnél, most pedig valószínűleg egy újabb projekt csatlakozik a sorba.

Letölthető formában tér vissza a Backbreaker

Az eleinte ígéretesnek tűnt Backbreaker csúfosan lebőgött végül, de az 505 Games látszólag lelkes, és bizonyítani akar: idén nyáron visszatér az amerikai focis cím, igaz, letölthető formában és csupán egyetlen platformra - bár ha belegondolunk, már ez is nagy bátorságra vall a részükről.