Hírarchívum - 2014. április

Hétmilliónál jár a PS4, jön a SHAREfactory

A Sony örömmel jelentette be, hogy újabb mérföldkőhöz érkeztek a PlayStation 4 eladásai. A konzolból április 6-ig hétmillió példány talált gazdára világszerte. Hamarosan jön az 1.70-es firmware-frissítés is, számos extrával.

The Evil Within - fogd a fejszét, és fuss

Négy új screenshotra tettük rá a mancsunkat a Tango Gameworks nyáron érkező túlélőhorrorjáról. Bár most nincsenek nyakon öntve vérrel a látnivalók, a folyamatosan szorongató fenyegetést szinte a bőrünkön érezzük.

Itt az inFamous: Second Son legújabb javítása

Olyan régóta várt funkciókkal vértezik fel a mai napon elérhetővé vált frissítéssel az inFamous: Second Sont, mint a HUD letiltása, a dinamikus napszakváltakozás és a Photo mód. Videónk is van az újdonságokról.

Bemutatkozik a The Last of Us utolsó DLC-je

Május közepén a The Last of Us megkapja a harmadik és egyben utolsó DLC-jét, a Grounded Bundle-t, amely elsősorban a többjátékos módra koncentrál, de a kampányt is végigvihetjük vele egy új nehézségen.

Már tölthető a Trials Fusion

A RedLynx ügyességi motoros játéka már elérhető konzolokra, ráadásul 60 fps-sel szalad minden platformon. A srácok csak a felbontással trükköztek, egyben azonban hasonlóak: iszonyúan addiktív programmal van dolgunk.

Kiszállt a Sony a Square Enixből

Merthogy egészen eddig benne volt, illetve mondhatjuk azt is, hogy részben az övé volt: a Sony Computer Entertainment ma jelentette be, hogy eladta a Square Enix-részvényeit egy japán befektetőcégnek.

A Steam-játékaink harmadával nem is játszunk

Van már egy csomó játékod a Steam-könyvtáradban, egy részét még ki sem próbáltad, de a következő leárazás alatt mégis veszel egy újabb adagot. Ismerős? Nos, elég sokan vannak így ezzel.

Last Life - a saját gyilkosod után nyomozol

A Last Life című kalandjáték fejlesztője maga is elismeri, hogy van hasonlóság a munkája és a Square Enix-féle Murdered: Soul Suspect között, de azt mondja, az alapkoncepción túl minden más lesz.

Kirúgták a Halo zeneszerzőjét

A nap legdöbbenetesebb híre: Martin O'Donnell, a Bungie veteránja és a Halo-sorozat zenéjéért felelős úriember azt írta a Twitterén, hogy kirúgták a fejlesztőcégtől, ráadásul ok nélkül. Bungie-ék terelnek.

Ismét teaselik a Duke Nukem: Mass Destructiont?

A februárban indított teaser oldal most egy másikra, a nogumneeded.com-ra irányít át minket, ahol egy meggyújtott bombát láthatunk, a leleplezés pedig 28 nap múlva várható. Az Interceptor egyelőre ködösít.