Hírarchívum - 2019. január

Brit toplista: jól nyitott a New Super Mario Bros. U

Visszafogott héten vagyunk túl, nem is nagyon volt játékmegjelenés, így talán nem meglepő, hogy a korábban Nintendo Wii U-ra kiadott New Super Mario Bros. U Switch-kiadása simán az élen nyitott.

Sekiro: Shadows Die Twice - egy rejtett terület

A Game Informer még többet mutatott a From Software akció-kalandjátékáról. Ezúttal a Hirata Estatesbe látogat hősünk - erre a pályára nem visz a fő sztorivonal, csakis egy mágikus harangot aktiválva juthatunk oda.

Már tudjuk, mikor indul a Trónok harca utolsó évada

A múltheti teaser után az HBO végre elárulta a Trónok harca utolsó évadának premierdátumát, mégpedig egy vadonatúj kedvcsináló formájában. A videó a Stark-családra koncentrál, a testvérek nagyon elszántnak tűnnek.

Tavaly a Fortnite volt a legnépszerűbb cím Switchen

A Nintendo elárulta, melyek voltak a leggyakrabban játszott játékok 2018-ban a hibridkonzolon. A lista élén az Epic Games battle royale-játéka, a Fortnite áll, de az top 5 többi résztvevője egytől-egyig exkluzív cím.

Verizon - még egy játékstreaming szolgáltatás indul

Napokkal ezelőtt számoltunk be róla, hogy az Amazon is saját játékstreaming platformot indít, máris itt az újabb trónkövetelő. A Verizon Gaming tesztelése már elkezdődött NVIDIA Shielden, és jelenleg 135 játékot tartalmaz.

Új rendező a Minecraft-mozi fedélzetén

Lapértesülések szerint a Warner Bros. megtalálta a Minecraft-film rendezőjét Peter Sollett személyében. Egy ideig Shawn Levy és Rob McElhenny neve is szóba került, de ők idő előtt feláltak a direktori székből.

SNES-játékokkal bővül a Nintendo Switch Online?

Az éles szemű adatbányászok számos SNES-klasszikus nevét, valamint a hozzá tartozó emulátorok nyomait vették észre a Nintendo Switch Online alkalmazás kódjában. Van rá esély, hogy az előfizetők hamarosan lecsaphatnak rájuk.

Íme, a The Elder Scrolls: Legends új kiegészítője

Az Őrület Szigetére látogatunk a Bethesda kártyajátékának legújabb bővítményében, ahol Sheogorathtal, az Őrület Hercegével akasztjuk össze a bajuszt. A csomag előrendelhető, és a hónap végén meg is érkezik.

Különálló sorozatot kap Lady Sif?

A Discussing Film értesülései szerint a Thor-sorozat egyik közismert karaktere, Lady Sif is önálló sorozatot kap a Disney hamarosan elrajtoló streaming szolgáltatásán. A harcos asgardi amazont természetesen Jaimie Alexander alakítaná.

Elérhető a Hitman HD Enhanced Collection

Megjelent a hónap elején bejelentett Hitman HD Enhanced Collection, ami a sorozat két epizódjának, a Hitman: Blood Money-nak és az Absolutionnek a felújított változatát tartalmazza.