Hírarchívum - 2019. január

Készül a Just Dance filmváltozata

A Deadline értesülései szerint a Screen Gems megszerezte a Just Dance megfilmesítésének jogait. A projekt egyelőre nem rendelkezik sem íróval, sem rendezővel, de a stúdió a Ubisofttal karöltve készíti majd el a filmet.

Részletes gépigényt kapott a Far Cry: New Dawn

Közeledik a Far Cry posztapokaliptikus kiadásának, a New Dawnnak a megjelenése, így a Ubisoft lerántotta a leplet a játék PC-s kiadásának pontos rendszerkövetelményeiről.

Black Ops 4 - egy hétig ingyenes lesz a Blackout

Ha kicsit már unod a PlayerUnknown's Battlegroundsot vagy annak egyéb alternatíváit, akkor jó hírünk van, mert az Activision a Twitteren erősítette meg, hogy egy teljes hétig ingyenes lesz a Black Ops 4 battle royale-módja, a Blackout.

Az EA végleg törölte nyitott világú Star Wars-játékát

A mindig jól értesült Kotaku hozta le, hogy három, a fejlesztésre jól rálátó forrásuk is megerősítette, hogy az Electronic Arts végleg törölte az eredetileg Visceral Games által fejlesztett, majd az EA Vancouver által átvett Star Wars-projektet.

Resident Evil 2 - képeken Hunk és Tofu

Mindenki kedveli Leont és Claire-t, de az igazi Resident Evil-rajongók megegyezhetnek abban, hogy Tofu a széria valódi hőse. Az extra karakterek a felújított változatból sem maradnak ki.

Intruders: Hide and Seek - reszkessetek, betörők!

Egy átlagos családi hétvége hamar félelmetes horrortörténetté változik. Mit tesz egy védtelen kisfiú, ha három betörő túszul ejti a családját? A hátborzongató szituációt akár a virtuális valóságban is átélhetjük.

Új rendezőre talált az Uncharted-film

Alig egy hónapja érkezett a hír, miszerint Shawn Levy elhagyta Uncharted-film csapatát. Úgy tűnik, hogy a stafétát a 10 Cloverfield Lane rendezője, Dan Trachtenberg veszi át.

Hozzánk is eljut a Dragon Ball-kártyajáték

A szép hosszú című Super Dragon Ball Heroes: World Mission áprilisban Európába is ellátogat. A nagyszerű anime-sorozat alapján készült CCG számítógépen és Nintendo Switchen lesz játszható.

Traileren a Spider-Man: Far From Home

Befutott a Pókember: Idegenben előzetese! Ha azt hittétek, hogy a hálós hónaljú ruha és Mysterio üvegburája a múlté, akkor kapaszkodjatok meg! Nagyon messze van az a július!

Perelik a Red Dead kiadóját a Pinkertonok

A Pinkerton Nemzeti Nyomozó Ügynökség - ami igen, egy valódi vállalat - jogi lépést tett a Take-Two Interactive ellen. A Red Dead Redemption 2 kiadója a játékban megismert Pinkerton-ügynökök miatt kerülhet bajba.