Hírarchívum - 2011. március

Elrajtolt a Dragon Age Legends

Ha végeztél a Dragon Age második részével, de még mindig hiányérzeted van, vesd bele magadat a Dragon Age Legendsbe! Az ígéreteknek megfelelően elstartolt a Bioware szerepjátékának legújabb, facebookos kivetülése, melyben a teljesített küldetésekért Dragon Age II-cuccokat szerezhetünk.

Tizedik helyen nyitott a Fight Night Champion

Még éppen befért a legjobb tíz közé a Fight Night Champion: a PlayStation 3-on a második helyen, az Xbox 360-on pedig ötödik helyen nyitó bokszjátéknak az összesített listán a tizedik helyre futotta, ami azért nem rossz, ha azt vesszük, hogy a Fight Night rétegcím az EA sportjátékai között.

Homefront - nagyobb a füstje, mint a lángja?

Amerikában már megvásárolható a THQ és a Kaos Studios legújabb üdvöskéje, a Homefront. Az első tesztek szerint ugyan a játék nem rossz, de annyira nem is kiemelkedő, erre pedig a kiadó részvényei is estek. Vajon mi lesz a THQ terveiből, ha már a kezdő löket is ilyen balul sült el?

Battlefield 3 - még egy gameplay trailer

Úgy tűnik, az Electronic Arts komolyan gondolta, mikor úton-útfélen arról beszélt, hogy borsot tör az Activision orra alá az FPS-ek piacán. Az új Battlefield 3 eddig egészen elképesztőnek tűnik, s bár alig láttunk belőle valamit, az már biztos, hogy a látvány miatt tenni fogunk vele egy próbát.

SW: The Old Republic - kalandok a Taral V-n

A PAX East 2011-en a Bioware is előszeretettel mutogatta portékáját, így már egészen közelről szemügyre vehetjük a Star Wars: The Old Republic névre keresztelt MMO-t. Szerencsére a fejlesztők nyelve is megeredt, miközben a Taral V bolygón zajló jeleneteket prezentálták.

Újabb jelek a Bethesda MMO-ja felől

Matt Firor, a Zenimax Online Studios elnöke hivatalos nyilatkozatában megerősítette, hogy a vállalat egy ügyfélszolgálati központot hozott létre, melynek célja a jövőbeli MMO-játékok támogatása. A Bethesda tényleg nagyban gondolkodik, az Írországban székelő központban egy csomó dolgozót foglalkoztat.

A jövő héten jön a WWE All Stars demója

Bizonyára sokan vannak köztetek olyanok, akik csipázzák a tengerentúli pankrációk bohém és ízlésesen eltúlzott világát. A THQ már évek óta meghitt nyugalommal hozza el WWE játékadaptációit, melynek legújabb darabja igazi legendákat vonultat fel. Március végén egy demó formájában ki is próbálhatjuk.

Forradalom a Gamekapocs Facebook-oldalon

Nem arról van szó, hogy valamilyen módon forradalmasítanánk a Gamekapcsot, a Facebookot, vagy ezek kombinációját. Hanem arról, hogy tegnap a Facebook-oldalunk hű követői előkapták a Photoshopot, és március 15-e tiszteletére kokárdákkal vértezték fel kedvenc játékhőseinket.

Befutott a Prey 2 első trailere

A Bethesda máris kiadta az első kedvcsinálót a Human Head Studios által hegesztett Prey 2-ből. Az élőszereplős trailer a korunk horrorfilmjeiben divatos kézikamerás, áldokumentumfilmes vonalra gyúr rá, egészen meggyőző módon. Egy fiatal pár repülőgépes utazása egy csapásra a feje tetejére áll. Durva anyag!

F.E.A.R. 3 - egységben az erő

Vajon odatesz-e a csontig hatoló ijesztgetésnek, ha ketten vágunk neki a FEAR 3-nak, figyelembe véve azt a tényt, hogy szeretett főgonoszunk, Alma két fiacskáját irányítjuk benne? Az új trailer az eltérő játékmenetet kínáló co-op játékmódra hívja fel a figyelmet ismételten.